Draga mea, daca nu simti sa spui acel DA VREAU ACUM, nu o face.Mai ales ca tu ai zis ca el te va astepta. Intr-adevar va durea putin dar daca o faci cu pers care o iubesti si te iub acea durere de scurta durata o vei simti ca cea mai mare placere, cel mai frumos sentiment.
Hmmmmm...Intr`adevar aceasta este o decizie f importanta,pe care unele fete o ia fara sa se gandeasca la urmari, Daca nu te simti pregatita nu face acest pas, iar daca prietenul tau intr`adevar te iubeste te va astepta pana cand o sa fi pregatita.Nu ai de unde sa stii daca el este alesul vietii tale,si poate mai tarziu, daca o sa intalnesti pe altcineva si o sa-l iubesti la fel. faptul ca ti-ai pierdut virginitatea cu altul o sa stea mereu intre voi, oricat de mult v-ati iubii.gandeste-te bine la toate aspectele.Te pup
Mai,esti foarte mica.dar daca il iubesti si te iubeste nu are rost sa te amagesti asa.lucrul asta tu trebuie sa il decizi.nu noi...pentru ca e viata ta si decizia asta iti schimba viata.fa ce simti... daca inima iti spune ca trebuie sa o faci cu el ca te iubeste.fa`.dar sa nu regreti mai tarziu.
Daca ai crescut cu parinti divortati cred ca esti foarte emotiva, nu cred ca ar trebui sa faci acest pas la varsta aceasta, daca prietenul tau sa zicem ca te-ar lasa[fiind mult mi mare decat tine] probabil ai deveni mult mai retrasa si te-ai gandi ca nimeni nu te iubeste, si cine stie ce ai fce! e clar ca tu nu esti sigura ca vrei asta, daca erai nu mai cereai sfaturi necunoscutilor.
Parerea mea ca e putin frageda asa cum mama ta spune. Chiar imi place sa citesc ca sunt tineri care se dezvolta pentru ca ei vor. Te felicit si iti spun sa o tii tot asa ca poti ajunge departe.
Partea ta emotionala e posibil sa nu fie cea mai buna, nu critic ci doar amintesc si s-ar putea sa doara mai mult decat crezi. Daca iti doresti cu adevarat fa acest pas... daca nu mai asteapta un an, doi si atunci te vei dezvolta si mai mult.
daca totusi te gandesti sa faci dragoste asigura-te ca totul e pus la punct, mai mult decat actul sexual
Eu zic sa nu te mai gandesti de genul,, sa o fac?! sa mai astept?!'', tu doar lasa lucrurile sa curga de la sine si iti garantez ca atunci cand va fi momentul nu va mai fi nevoie de parerea nimanui. Cat despre dureri nu-ti face griji, daca prietenul tau a asteptat 2 ani, pe langa faptul ca te iubeste foarte mult, atunci cand va fi momentul sunt sigur ca va fi si foarte atent cu tine astfel incat placerea sa acopere durerea.
PS: Daca ma tineai abstinent 2 ani eu bagam divort
E cam mare baiatu pentru tine nu ai fost in stare sa iti gasesti si tu unu de varsta ta, lasa maturitatea, bucurate de tinerete profita tot ce prinzi k nu te vei mai intalni cuanii astia si nu fa greseala pe care majorit fetelor o fac: NU te lega cu relatii lungi la varsta asta, tu trebuie sa experimtezi sa cunosti baietii nu sa ramai cu unu toata viata si pe urma sa regreti si te intrebi " oare cum ar fi fost cu altu"?
O sa ajungi sa te impusti daca faci prostia asta? ba fato tu te gandesti deja la maritis? nu ai ce pune pe masa da ai bani de nunta? in loc sa va ganditi sa va faceti o cariera care sa va aduca mancare pe masa voua va arde de rochii de mireasa...pacat esti tanara bucurate de viata si lasa prostiile pentru ca vei regreta...
La 15 ani relatie de 2 ani cu unu de 22? Cam urata treaba. oricum, faci ce simti, inseamna ca nu e pe interes daca te asteapta.Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci pasu asta...si cum a zis si ela mai sus, la 15 ani trebuie sa ai cat mai multi prieteni(in sensu de gagii) ca sa iti dai seama cum gandesc baietii si ce vor in special.
Dupa numele tau,atitudine si vocabular imi dau seama ca nu am de ce sa ma cobor la nivelul tau. Daca nu stii sa citesti ceea ce am spus mai sus, atunci mai invata! Am spus ca dupa terminarea liceului ma voi logodi si in viitorul apropiat ne vom casatori (adica dupa terminarea facultatii)! Si el lucreaza, eu imi voi gasi un job mai incolo astfel incat sa imi strang ceva bani. Deocamdata e vorba despre o relatie serioasa si atat.Nu a zis nimeni nimic de "maritis". Asa ca gandeste de doua ori si apoi spune ce gandesti!
Aaa si inca ceva,daca nu ai vazut ce am specificat,de mult cresc singura, asa ca am avut parte de multe lucruri astfel incat sa imi dau seama ce vor, ce gandesc baietii din ziua de azi.Decat un putan virgin de 16 ani care cauta doar sa se dizvirgineze si apoi sa se laude ca mi-a tras-o,mai bine un baiat calculat,matur, care stie ce vrea de la viata! Si mai bine o relatie serioasa, decat sa am un renume ca "zbor din floare in floare"
Da! De ce te miri? eu am 15 si el 22.si? Nu e nimic rau in asta atat timp cat tinem unul la altul si ne iubim.La inceput, da, era problema cu varsta, dar incet incet totul a revenit la normal.Si Ela nu are decat sa vorbeasca.Eu nu caut parerea unor persoane care vorbesc in argo si mistouri, ci parerea unor oameni calculati.Si da, mi-am dat seama ce gandesc baietii si ca vor doar "pasarica"! Oricum, multumesc de sfat.
Sunt foarte emotiva, recunosc! Si nu m-ar lasa.imi arata ca ma iubeste si in tot acest timp nu a calcat gresit niciodata.Ba chiar inainte sa fim impreuna si ma placea doar.a dat la o parte orice fata si s-a axat doar pe mine.Suntem zi de zi impreun, facem orice impreuna.de la teme pana la distractie.si imi repeta ca certurile minuscule dintre noi se pot remedia, asa ca nu are motive sa ma paraseasca vreodata.Si am cerut sfaturi necunoscutilor deoarece mai bine vorbesc cu cineva care nu ma cunoaste, decat sa spun unei prietene si maine poimaine sa se auda peste tot!
Aceeasi problema de familie am avut.o si o am in continuare draga mea.Iar in ceea ce priveste decizia ta spre a face un pas important deoarece este un pas important pentru fiecare fata acest aspect, sfatul meu este ca daca simti asta cu adevarat si ai incredere in partenerul tau multa bafta, daca nu esti inca pregatita mai asteapta si mai poate astepta si el daca chiar te iubeste. Pupici
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: