Hai sa analizam putin..cum se vede din exterior. O fata care e perfect constienta ca un baiat e topit dupa ea, accepta cadouri de la el...cum crezi ca ar interpreta asta cei din jur? Cum ai cataloga tu asa o situatie, daca nu ai fi protagonista? Eventual mai gandeste-te.ti-e ciuda ca trebuie sa renunti la prietenia lui, sau la micile atentii, la acea senzatie de rasfat. Esti fata desteapta, daca vei putea sa iti raspunzi sincer la aceste intrebari, vei stii si cum sa procedezi in mod corect mai departe. Corect fata de el, dar mai ales respectandu-te pe tine. Multa bafta!
Da eu stiu ca ar fi bine sa o termin cu el, dar mai ales ca anul asta ce mai stam impreuna ca el dupa aia merge la liceu, si daca ar fi altc in locul meu, suta mie as fii spus ca sunt imp, sau isi bate joc de el. si cei din juru meu zic la fel, dar eu nu imi dau seama daca e asa, adica.nu stiu. acuma am inceput sa vorbesc mai rar cu el.sa vedem ce se intampla pe parcurs...
Mi se pare putin incorect ca ai acceptat acele atentii si cadouri din partea lui. In mod normal, un cadou nu se refuza, dar tu stiai ce simte pentru tine, si poate a interpretat aceste lucruri ca si un fel de incurajare. Faptul ca etaleaza o atitudine 'distrusa' poate fi si santaj emotional-atentie. Eu zic ca cel mai bine e sa te indepartezi definiiv de el. Multa bafta!
Cand mi-a dat primul cadou, i-am zis ca il refuz din cauza ca ii dau iluzii si a zis sa il accpet fiidca e doar o mica atentie, nu-i dau iluzii, si eu l-am acceptat, daca el a zis ca nu ii fac iluzii! Eu eram bucuroasa ca mno, primesc atentii si chiestii din astea, si nu am gandito ca poate sa se ajunga pana aici!
Inteleg..si mai inteleg si faptul ca noua ne place sa fim rasfatate . O fi speculat si el aceasta 'slabiciune" feminina, ceea ce nu este ok. Nu te judeca prea aspru, nu pleca urechea la rautatile surorii lui si mai ales invata ceva din aceasta experienta.
Uite tu nu ai gresit cu nimic, el s`a indragostit de persoana nepotrvita pentru el.In adolescenta te indragostesti, suferi, iar gasesti dragostea si asa pana ajungi la persoana pe care o iubesti si care te iubeste si ea/el.El va acoperi suferinta asta cu alta fata. Daca are o sora mai mica(nu conteaza varsta)toti frati sunt amuzati de prostiile celor mici asa ca conveingeo pe sora sa(doar daca are)sa faca o tonterie(habar am ce, dar gasesti tu)In privinta intrebarii n`ai gresit cu nimic(puteai sa fi putin mai blanda...ce tot zis :l nimeni nu-i asa bland .)Tocmai am citit ce`am scris mai sus, dar dau niste sfaturi mai greu de descifrat ca teorema lui Pitagora.
Mult succes!
Mutubal întreabă: