| anda009 a întrebat:

Am o probelma. (fara comentarii urate si jigniri :*)de fiecare data cand fac sex cu iubitul meu, ma doare (sunt la inceput) ori ca sunt prea incordata ori nu stiu. si mi-e teama, dar nu stiu de ce sad Cu ce sfaturi ma puteti ajuta? Multumesc! :*

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DEPINDE de mai multe aspecte : de "dimensiuni" ( ale penisului, respectiv vaginului tău ), de poziţie, de cât de excitată eşti, dacă aveţi preludiu şi cum este acesta ( cât durează, ce "cuprinde" ), cât de lubrefiat este vaginul tău în momentul actului sexual, dacă folosiţi prezervativ, eventual şi un lubrifiant, etc.

Încearcă cu "metoda" următoare la vreo 3 acte sexuale şi dacă mai ai acele dureri în timpul/după actul sexual, atunci este o "problemă" mai gravă şi TREBUIE să mergi la un control ginecologic.

TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore, deci să NU o faceţi pe "fugă" ) - pentru o reuşită de peste 80 % trebuie multă RĂBDARE!

De asemenea, este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( dar în acelaşi timp FERM, dintr-o singură încercare şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrifiant/ă!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până când vaginul se lubrefiază COMPLET )!

Iar durerea de care e posibil să-ţi fie frică - DEPINDE foarte mult de "nivelul" tău de excitaţie ( şi de lubrefiere ), precum şi de "modul" în care te penetrează!

DACĂ urmaţi "paşii" descrişi mai sus, NU vei avea NICI o problemă şi NU vei simţi durere - poţi fi LINIŞTITĂ!

Şi, NEAPĂRAT să folosiţi PREZERVATIVUL.

Toate cele bune.

10 răspunsuri:
| cyndrella a răspuns:

Lasa'te purata de val si stai mai relaxanta. big grin

| Guestbooss a răspuns:

Stai calm ca esti la inceput sa mai teaca o perioada...si o sa teaba teama sta laughing

| Biu90 a răspuns:

Da, asta e probabil motivul pentru care te doare. I se intampla si prietenei mele happy. Stai linistita, nu e nimic grav. Incearca sa fi mai relaxata si sa te bucuri mai mult de moment. Fara frica! Daca totusi persista consulta un medic!

| Cristiann25 a răspuns:

Nu inteleg de ce sunteti multe fete asa speriate de bombe si va agitati atat?!"imi e frica" etc! Doamne fereste-ma dar toata lumea face asta.Trebuie sa te protejezi atata tot!

| mona a răspuns:

Esti prea incordata, relaxeaza-te

| 0alafaranume0 a răspuns:

Si daca iti e frica la ce dracu ai facut-o?

| anda009 explică (pentru bursuc001):

Multumesccccc din suflet

| anda009 explică (pentru cyndrella):

O sa incerc. big grin

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru anda009):

Cu plăcere!

O zi frumoasă.

| iubesc a răspuns:

Buna. Fii mai relaxata si lasa stresul deoparte. Eventual, schimbati pozitia.