| ariana1111134775676 a întrebat:

am o problema
am avut un iubit de cand aveam 16 ani acum am 19 iar el 28.
ne-am despartit din cauza unei neintelegeri si a nistor trucaje in care se vedea ca eu sunt cu alti pana la urma s-a aflat adevarul, el si-a cerut scuze ca nu a avut incredere in mine dar eu nu am vrut sa il iert.
Acum 2 saptamani a venit la mine si a spus ca ma iubeste eu i-am spus ca sunt doar atrsa de el si am inceput sa fim prieteni cu benefici.
El a zis ca ar vrea sa fim un cuplu dar daca pe mine ma face fericita doar o relatie de prietenie si sex o sa o facem.
Eu inca il iubesc dar el nu a avut incredere in mine.ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Alta terminata! Prietenii cu beneficii... HAHA! Asta nu te iubeste.

| RAY a răspuns:

Cand iubesti nu vrei doar sex, se foloseste de tine pana va de alta, nu fi jucaria lui sexuala

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Te-ai intrebat ce ai fi facut tu daca ai fi vazut un "trucaj" in care el este cu alte femei?
Cineva iti spune ca prietenul tau te inseala si ca are si dovezi?
L-ai fi confruntat?
V-ati fi certat?
Dupa aflarea adevarului, ai fi vrut sa te ierte?

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca benefiicile pe care ti le ofera pe gratis sa nu fie si cu boli venerice, ca doar nu a fost abstinent in astia 3 ani de cand v-ati despartit.

| Betrix a răspuns:

Prieteni cu benefici? Adica el nu are nici o obligatie fata de tine. Chiar vrei asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce-am înțeles, el vrea o relație serioasă, iar tu vrei doar sex. Ce aștepți, o revelație divină? Nu e clar că nu vă potriviți, nu aveți deloc aceleași interes. Deci dacă am înțeles bine situația sfatul meu e ăsta:
Nu îl lăsa să își facă iluzi că o să sufere, deci dă-i flit. Mai sunt tipi care vor doar sex, de fapt sunt o grămadă.laughing

| ariana1111134775676 explică (pentru anonim_4396):

Amandoi vrem doar sex.Si m_am hotarat sa fac avort.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ariana1111134775676):

Stai tu ești aceeași tipă care a rămas, gravidă? Ahm. Na ce să-i faci dacă pui distracția în locul siguranței, noroc că n-a fost ceva boli venerice la mijloc.