Scurgerile maronii probabil ca provin din anus nu-i asa? ca altfel nu se explica care ar fi legatura dintre sexul anal pe care l-ati practicat intr-o gaura denumita c#r si o eventuala scurgere ce ar putea proveni dintr-o alta borticica denumita vagin insa de care nu v-ati atins. Intrebarea ta nu are absolut nicio logica din moment ce nici nu a ejaculat flacaul. E bine daca inca esti virgina.
Aha, deci numai dacă sunt Orange e nașpa... La mine e Vodafone, deci e OK.
@Maria6002 - virginitatea NU e metodă contraceptivă! A mai pățit-o una pe care o chema la fel, acu' vreo două mii de ani.
Eu cred ca dumneata esti virgina in urechi asa oleaca si scurgerile maroni de unde vin sau mai bine zis de la cine vin?
De ce sunt curva? Ca am facut asta cu iubitul meu cu care sunt de 5 ani? Nu mai vorbiți fara sa știți, bine? Nu am cerut jigniri ci sfaturi. Deci daca nu aveți ceva bun de zis; nu comentați.
Si v-am explicat; ca scurgerile sunt dupa perioada, si ma gândeam sa nu afecteze cu ceva sa raman însărcinată, atata tot
Maria,
Nu stiu daca esti insarcinata, la ce ai descris sunt slabe sanse dar din cate vezi te-a cam alarmat treaba asta.
Daca acum ai scapat cu bine, ce vei face in viitor?
Aici trebuie sa te gandesti dupa ce te calmezi si iti faci test de sarcina dupa 2-3 sapt de la contact.
Sarut mîna Maria! Ai facut doar sex anal sau si vaginal? Daca ai facut si vaginal? după ce ai facut sex anal, nu e bine, intrucit toti microbii din fund sau dus in vagin, daca el nu s-a spalat, a doua cauză adica scurgerile acelea maronii de care zici tu, pot fii dereglari hormonale, sau poate te pregatesti de ciclu menstrual, cand ai avut ultima data ciclu? Ce vârstă ai? Ar fii indicat un consult ginecologic de specialitate.
Doar anal am facut, am menționat ca sunt virgina ...eu am doar o frica sa nu fi alunecat lichid de la el la mine n vagin, atata tot
linarkfts întreabă: