| Ofiintă a întrebat:

Buna,
Am o problema ce ma framanta de cel putin doi ani, suna putin ciudat dar, problema este ca nu ma regasesc pe mine ca persoana.
Tot timpul am avut in topul preferintelor mele, femei foarte frumoase cu care voiam sa semen, imi place personalitatea multor persoane dar eu ca persoana, sunt un dezastru, tot timpul nemultumita de mine insumi.
Nu foarte mult timp am avut un esec in dragoste, poate fi si asta un motiv, dar numai stiu cum vreau sa fiu, vreau doar sa ma regasesc pe mine dar nu stiu incotro s-o iau...
Sfaturi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu totii avem probleme cand vine de respectul de sine, numai cretinii sunt siguri pe ei si asta pentru ca sunt cretini.

E normal sa tintesti mai sus, de asemenea e normal sa vrei sa te auto-depasesti. Problema intervine atunci cand iti doresti sa fii altcineva si nu sa fii ca si altcineva.

Sfaturile sunt aceleasi pentru toata lumea, din pacate nu sunt usor de urmat... Cineva mai inteligent decat noi spunea ca secretul fericirii consta in a nu avea timpul necesar pentru a te intreba daca esti fericit sau nu. Socializeaza, iesi din casa, dezvolta-ti o pasiune si urmeaz-o. Ofera-ti cat mai putin timp pentru a-ti plange de mila. Va fi greu, va trebui sa tragi de tine, dar e singura solutie. Singurele persoane care sunt dezastru sunt idiotii si bolnavii psihic, tu esti doar o persoana care incearca sa umple un gol in suflet.

Ca fapt divers, RAY24TM, e un baiat dubios de incet din punct de vedere intelectual. Incearca sa gasesti pe cineva mai deosebit caruia sa-i poti impartasi ceea ce simti.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu te pot ajuta daca vrei trebuie sa gasim cauza,teama, frica care e mintea ta de ce e, cum a aparut, niste sfaturi nu au cum te ajuta ai nevoie de o conversatie de durata cu cineva de specialitate, mia imi place pshiologia daca vrei putem vb dar sa fi sincer ca astfel degeaba vb

| Ofiintă explică (pentru RAY):

Nu am nimic impotriva, e mai bine asa, cand ai timp, imi poti trimite un mesaj!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cauta modele de sfinti si te vei regasi