| dragosboza a întrebat:

Buna, am o problema cu noua mea iubita. Am cunoscut-o ca pe o fata foarte cuminte, desteapta, amuzanta, parea super la inceput. Mai era si virgina. Acum nu mai e, am rezolvat-o foarte repede si de atunci o facem in fiecare zi pentru ca asa vrea ea. Apoi, cam la doua saptamani de cand am inceput relatia am fost intr-o seara la niste prieteni de-ai mei la bauta, chiar nu voiam sa o iau cu mine ca nu parea genul dar..surpriza, a baut cel mai mult dintre toti. Dadea talpa jackul de n-am vazut asa ceva nici la cei mai mari betivi. Apoi a facur foarte urat, a inceput sa se dea la toata lumea si sa urle aiurea. Am ramas socat. A trecut si seara aia, am mai fost odata la tipii aia cu ea si atunci aveau si iarba, si a fumat ca o profesionista. Partea ciudata e ca ea nu a fumat niciodata nici macar tigari. Deja ma depaseste. Si am mai fost de cateva ori la ei si la fel s-a facut manga. De revelion nu mai zic, nu mai putea sa se ridice. Cand iesim doar noi e fata aia cuminte si desteapta cu care pot vorbi ore, dar cand suntem cu prietenii si e bautura sau iarba iese bestia din ea. Ma gandesc ca nu-i face bine si vreau sa o potolesc, am fost odata la bauta fara ea si s-a suparat foarte rau; dar nu stiu cum. Nici nu vreau sa ma despart de ea. Voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Esti sigur ca a ramas fata cuminte pe care ai cunoscut-o la inceput?
Oamenii se mai schimba cu timpul.
Din cate zici ea pare sa aiba probleme cu bautura si nu e ok sa consume droguri. Va distrugeti sanatatea.

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, nu ii mai da tigari sa fumeze si alcool de baut.

| Nicolas95 a răspuns:

Dacă e minoră fa cumva sa afle părinții ei. dacă e cum zici tu... Dacă va despărțiți nu e o problemă doar că se distinge. Și oricum ea a început să facă asta din lipsă de atenție.baftă

| mgtow a răspuns:

Curva perfecta ai nimerit-o baiete, nu te mai iluziona de poamana cu ele pentru ca toate sant la fel

| Emazio a răspuns:

Câți ani are prietena ta?

| Andreeush a răspuns:

Adica dupa parerea ta nu iti fac rau drogurile nu?

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru Andreeush):

Iarba nu e un drog.