Nu-mi place sa.ti spun dar cred ca te insala cu ea si ar trebui sa.i spui; 'Adios!'
O fi de vină lipsa lui de încredere şi faptul că e exagerat de posesiv ori el chiar e un măgar! :-|
Spune-i că nu mai poţi accepta comportamentul ăsta al lui şi că poate ar trebui să luaţi o pauză[în cazul în care te deranjează foarte tare problema asta].
Dacă nu eşti mulţumităde comportamentul iar el nu vrea să facă ceva în legătură cu asta, atunci n-ai de ce sa te chinui cu el. E clar că nu-i prea pasă de cum te simţi tu.
Daca vrei, spune-i şi prietenei tale să nu-i mai răspundă la telefon. Am jucat şi eu rolul prietenei tale acum ceva timp, da' tipu' era extrem de gelos şi posesiv şi i-am explicat că nu vreau să mă bag eu in relaţia lor. de atunci nu i-am mai răspuns la telefon.
Deci o place si pe ea si pe tine asta e raspunsul.Tu reprezinti gagica si se simte intr-un fel dator sa stea cu tine si te vrea sa fii a lui, dar prietenaa:prietena e ceva nou, ceva incitant si o vrea si pe eaDa deci simplu fii tu fata ddesteapta si refuza acest menage a troisIesi din peisaj si pun pariu ca o sa incerce sa se combine cu ea, asta daca nu cumva a incercat deja.Bafta.
E relevant, daca aveai 13 nu era la fel situatia. ar trebui sa il pui sa aleaga. ori o suna pe prietena ta, ori te suna pe tine. si atat
Dany_Daniel_1998 întreabă: