Poate ca merita inca o sansa,ar fi bine sa incerci,nu poti stii niciodata.
Nu stiu din ce motiv v-ati despartit,dar incearca sa vezi daca s-a schimbat ceva la el si daca e sincer in ceea ce spune si face.
In ce ii priveste pe prietenii cei noi,vei avea foarte multa grija-sa nu-l fi pus aia sa-ti joace vreo comedie-imi cer scuze,doar sa te previn vreau,deci atentie
Sau,daca baiatul e sincer,in mod sigur vei putea,prin el,sa faci pace cu acesti asa zisi "dusmani".
Gandeste-te bine si lasa-l sa te convinga, vei fii foarte atenta la onestitatea lui, aici e raspunsul.
Mult noroc!
Ce poveste misto! Eu zic sa fii impreuna cu el, eu asa as face. Poate asa nici baetii aia n-o sa te mai "hartuiasca".
Problema este ca n'o sa pot niciodata sa fac pace cu ei, mi-ai facut foarte multe probleme. Intr-adevar poate merita inca o sansa.dar imi este foarte frica sa nu fi imbarligat aia despre mine la el.sigur ar iesi ceva foarte urat.
In concluzie, chiar sa ai grija! Il cunosti si poti intelege daca e sincer sau nu cu tine. Sa ai grija, nu risca!
Nu.Lasa-l pe el,tu doar aminteste de noii lui amici, asa, in treacat si vezi ce-ti spune.
anonim_4396 întreabă: