Are o carieră de succes în domeniul în IT, a durat atât deoarece nu a vrut să mă influențeze si totul a decurs natural.
Domeniul IT? Sigur nu îl bagă în seamă nici o IT-istă care e ca el dacă e singur și la 33 de ani.
Dacă e în domeniul IT poți să îl lași peste 2 ani să te mai sărute încă o dată când o să aibă el 35 de ani.
Întreabă-l exact așa - Dragă, cu ce TIP de bărbați se mărită colegele tale tot IT-iste pe la 28 - 30 de ani?
Care sunt motivele pentru care familia ta nu ar fi niciodata de acord?
Ce este atat de rau cu el, de familia ta este atat de categorica impotriva lui?
Intre bunicii mei a fost 15 ani diferenta si au ajuns sa sarbatoreasca 60 de ani de casatorie. Daca va casatoriti cu hotararea de a fi fideli unul altuia si va veti tine de cuvant, Creatorul va fi de partea voastra si restul nu va pot impiedica sa fiti fericiti daca voi veti fi dedicati sa va faceti bine unul altuia.
Să îl întrebi pe ăla de 33 de ani dacă te ia de nevastă.
Vezi că dacă te măriți cu el nu o să ai nimic din ce are el pe numele lui.
Sigur nu te mai caută ăla de 33 de ani dacă aude că ai pretenții.
Intr-adevar 13 ani este o diferenta destul de mare de varsta, mentalitate, educatie, varsta bilogica ca el intra la andropauza pe a 50... stiu parintii tai ce stiu si cred eu ca varsta nu este unicul inconvenient, mai sunt si altele pe care itie ste probabil jena sa le mentionezi aici.