| Smartone1206 a întrebat:

Am o problema destul de delicata.
Am 19 ani, ma numesc Iulia.
Pe data de 27 ianuarie 2012 mi-am pierdut virginitatea cu prietenul meu,in februarie mi-a venit ciclul normal, la fel in martie, dar acum in aprilie a inarziat 13 zile. Mentionez ca de pe 27ian nu am mai intretinut relatii sexuale pentru ca el a trebuit sa plece. Mentionez ca am folosit prezervativul ca forma de protectie. Nu am facut nici un test de sarcina pentru ca eu consider ca nu e cazul...am fos la farmacie si i-am spus, nu i-am zis si de contactul sexual ca e mic satul in care locuiesc si imediat se aude in caz de ceva. Va rog, ma puteti sfatui cumva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nici-un test draga Iulia, din cauza la primvara asta blestemata se intampla ca la unele fete sa se deregleze ciclul menstrual, sau esti racita, nu are cum sa fi insarcinata daca dupa raport ti-a venit normal doua luni la rand, nu ar strica sa faci si un control medical, daca esti sigura pe prezervative nu folosii anticonceptionale

5 răspunsuri:
| serenaS a răspuns:

Buna Iulia,
Mergi la oras, ia-ti un test si iti recmand si un control ginecologic si anticonceptionale, nu atat pentru protectie cat pentru faptul ca iti regleaza menstruatia.
Bafta!

| Azµre a răspuns:

Buna!
In primul rand faci un test de sarcina, apoi te duci la un ginecolog si ii spui tot ca ai facut si sex etc etc ii spui ca ti-a intarziat menstruatia, daca ai dureri de burta ii spui, si asa mai departe. S-ar putea sa ai o raceala si din asta a intarziat, o dereglare datorata recelii sau unui chist care trebuie tratat si cu ocazia asta ii ceri sa-ti dea anticonceptionale, cu acestea se va regla ci ciculul si scapi si de problema cu ramasul insarcinata happy

| anka89 a răspuns:

Din moment ce ati facut sex protejat nu ai de ce sa iti faci griji, in general dupa dezvirginare, chiar si la ceva timp dupa asta pot aparea dereglari hormonale.Nu ai de ce sa iti faci griji, cauza dereglarii poate aprea si din cauza unei raceli la burta sau chiar daca ai fost si tu racita acum cum vine primavara mai racim.

| Smartone1206 explică (pentru anka89):

Am o prietena care e doctorita si care, dupa spusele mele zice ca ar fi ok daca as putea ajunge la un consult medical specializat, dar daca nu pot ar fi bine sa administrez oral 1 pastiluta de Orgametril pe zi timp de 10 zile dupa care in decurs de 3 zile va aparea si menstruatia. Aceasta de asemenea precizeaza ca e o dereglare pentru ca asa se intampla dupa dezvirginare. Hm? Ce parere aveti?

| Smartone1206 explică:

Am facut testul, negativ evident....tre sa fie de la altcv..merci mult :*