| adrian1213 a întrebat:

Buna am o problema din dragoste, alegeti variantele si argumentati va rogsadma duc la o fata de care imi place si fac happy
1.Ii spun ce simt si dupa o sarut
2.Ne jucam prin zapada, o trantesc jos din joaca si o sarut( nu ii mai spun ce simt )
3.Nu ii mai spun ce simt, merg la ea si o sarut direct
4, Ii spun: X. parca ai zis ca-mi dai un sarut, lasa-ma pe mine primul (era o chestie care vorbeam noi cu sarutul,,, )
5. Ii spun ce simt, si sarut direct pe buze nu frantuzesc! FUnda!

Răspuns Câştigător
| pink07 a răspuns:

Cea mai acceptabila este varianta 1. Iti spun si de ce. Sa nu ii spui direct ca o iubesti pentru ca o sa pari un,, disperat'' sa ii spui ca o placi gen,, eu te plac de foarte mult timp '' sa astepti sa vezi reactia ei. Daca da dovada ca si ea te place atunci tu sa incerci sa o saruti. Daca nu ar fi mai bine sa o uiti si sa incerci altceva. Sau sa ii mai dai cate un mesaj o mai si suni. Sa nu insisti foarte mult ca nu o sa-i placa, doar daca crezi ca merita si e.o fata cuminte. Succes si sper sa reuseti tot ce iti propui :*

12 răspunsuri:
| BucurAlex1991 a răspuns:

Eu zic ca cea mai bun varianta este 1!

| malina26 a răspuns:

Daca esti prea direct, s-ar putea sa reactioneze urat, dar daca iti alegi vorbele cu grija e foarte bine... varianta 4 e mult, mult prea directa, iar varianta 1 mi se pare cea mai potrivita big grin

| bomboanaatomica a răspuns:

Cate un pic din fiecare!

| bella2332 a răspuns:

Eu ca fata, mai potrivita ar fi varianta 4...acolo ii poti vedea reactia daca vrea cu adevarat sau nu. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a te deschide sufleteste in fata unei fete, sa nu risti sa te joace pe degete dupa. Parerea mea...

| frostxtq a răspuns:

De ce nu faci cum simti? Toate variantele sunt dragute, dar te sfatuiesc sa ii spui ce simti inainte, sa vezi cum reactioneaza si dupa aia o sa vezi tu daca trebuie sa nu sa o saruti. Sa nu sari pe ea cu sarutul si sa te refuze.

| neutrino a răspuns:

Indicat este sa le faci pe toate, in ordinea pe care ai expus-o.

| LoveSleep a răspuns:

Ce naiba, te pregătești de venirea Domnului?
Du-te frate la ea și o să-ți dai seama atunci ce trebuie să faci în funcție de context.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2.Ne jucam prin zapada, o trantesc jos din joaca si o sarut( nu ii mai spun ce simt )

Ca tot e anotimpul eu zic ca asa e cel mai bine..Sa te joci cu ea dar nu o saruta imediat.Te joci cu ea in zapada un timp. O dai in zapada si dupa iei un aer serios si ii spui ce simti. Dupa o saruti

Răspuns utilizator avertizat
| madyddd a răspuns (pentru gaboruGG):

Pai ori suntem logici, ori nu mai suntem

Răspuns utilizator avertizat
| loma a răspuns:

Varianta cu zapada suna dragut, dupa ce sunteti plini de zapada aplica varianta 4.