Cea mai acceptabila este varianta 1. Iti spun si de ce. Sa nu ii spui direct ca o iubesti pentru ca o sa pari un,, disperat'' sa ii spui ca o placi gen,, eu te plac de foarte mult timp '' sa astepti sa vezi reactia ei. Daca da dovada ca si ea te place atunci tu sa incerci sa o saruti. Daca nu ar fi mai bine sa o uiti si sa incerci altceva. Sau sa ii mai dai cate un mesaj o mai si suni. Sa nu insisti foarte mult ca nu o sa-i placa, doar daca crezi ca merita si e.o fata cuminte. Succes si sper sa reuseti tot ce iti propui :*
Daca esti prea direct, s-ar putea sa reactioneze urat, dar daca iti alegi vorbele cu grija e foarte bine... varianta 4 e mult, mult prea directa, iar varianta 1 mi se pare cea mai potrivita
Eu ca fata, mai potrivita ar fi varianta 4...acolo ii poti vedea reactia daca vrea cu adevarat sau nu. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a te deschide sufleteste in fata unei fete, sa nu risti sa te joace pe degete dupa. Parerea mea...
De ce nu faci cum simti? Toate variantele sunt dragute, dar te sfatuiesc sa ii spui ce simti inainte, sa vezi cum reactioneaza si dupa aia o sa vezi tu daca trebuie sa nu sa o saruti. Sa nu sari pe ea cu sarutul si sa te refuze.
Ce naiba, te pregătești de venirea Domnului?
Du-te frate la ea și o să-ți dai seama atunci ce trebuie să faci în funcție de context.
2.Ne jucam prin zapada, o trantesc jos din joaca si o sarut( nu ii mai spun ce simt )
Ca tot e anotimpul eu zic ca asa e cel mai bine..Sa te joci cu ea dar nu o saruta imediat.Te joci cu ea in zapada un timp. O dai in zapada si dupa iei un aer serios si ii spui ce simti. Dupa o saruti
Varianta cu zapada suna dragut, dupa ce sunteti plini de zapada aplica varianta 4.
Elenna_4537 întreabă: