anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o problema.
Eu acum vorbesc cu un baiat. Acest baiat nu pot sa zic nimic are toate calitatile care cauta orce fata. Ma simt foarte bine in presenta lui ne intelegem super dar in acelasi timp inca simt o atragere fata de un baiat care am cunoscut vara asta (acel baiat find cu 7 ani mai mare ca mine) eu ma simt cam pierduta pentru ca nu vreau sa ranesc pe baiatu cu care vb si nu stiu dc parca amandoi imi plac in diferite moduri.
Voi ce parere aveti? Ce sfaturi imi da-ti? Dau funda

6 răspunsuri:
| GaZa1994 a răspuns:

Buna! Eu zic sa mai stai Putin cu amândoi si sa ii analizezi mai bine si apoi sa alegi unul din ei. Nu se poate cu amândoi deodată. Adica sa poate dar o sa fii catalogată ca fiind ceva ce probabil nu vrei sa fii. Bafta!

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Este bine sa fii prietena cu baiatul care are o varsta apropiata cu a ta.

| HazelEyes77 a răspuns:

Totusi trebuie sa alegi pana la urma. Alege l pe cel spre care inclina inima ta cel mai mult. Adica nu te uita ca ala are calitati si e de preferat sa stai cu el. Nu. O faci doar daca simti. Numai tu poti sa tii dai seama.

| Adry05 a răspuns:

Sa stai cu tipu asta care e si interesat de tine. Celalat poate nici nu te place si pierzi un baiat bun pentru o fantezie.

| ShamelessQboy a răspuns:

Eu zic sa-i probezi pe amândoi si abia apoi poti sa decizi care e mai bun pentru tine si ei cred ca ar face la fel, doar ca tu esti acum in pozitia de a alege.

| Holiday a răspuns (pentru Emilian65):

"Este bine sa fii prietena cu baiatul care are o varsta apropiata cu a ta."

In general, dimpotriva. E de preferat unul ceva mai mare de varsta.