Are impresia ca se poate juca cu amandoua. Tu trebuie sa ii arati ca nu e asa si sa cauti pe altcineva care sa te aprecieze.Vb cu prietena ta si spune-i si ei toate astea. Nu merita baiatul asta! Fuge dupa 2 iepuri si nu prinde niciunul...
Măi, relaţiile de la o vârstă aşa de fragedă nu rezistă, trebuie să fii conştientă de asta. Dragostea este superficială când eşti adolescent, în genere.
Ce să faci? Păi gândeşte-te. Eşti mică, el e mic.Superficial şi cu nasul pe sus.Mai stai că doar nu vrei să te căsătoreşti d-acum.
Poi in primul rand saracu de el cred ca e un topit...si-n al doilea nici cu tine nu mi-e rusine fara suparare.Ce sa faci ...sa te arunci dupa pod:)).Ce ai putea face sa incepi sa vorbesti cu baieti cu caracter nu cu toti papagalii
Eu te sfatuiesc sa nu te mai combini cu el si sa ii povestesti totul prietenei tale...cel mai bine ar fi sa il dati dracu amandoua MULTA BAFTA!
Danutza 91 esti sanatoasa la cap si ce trebuie sai dai in oua sal lasi ipotent pe toata viata daca tear lovi si baieti la **** sa te lase ipotenta pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu sau sa te lovesca si la **** si la tite ca sa faci cancer sau daca ai fi maritata si sa ai baieat si sa til lovesca o fata in oua sa til nenoroceasca sau fata sa tio loveasca un baieat la **** si la tite sa ti nenoroceasca pe toata viata tiar comveni eu cred ca nu eu daca ma loveste o fata laoua cind o prind o lovesc si eu in oua sa o las ipotenta si la tita sa faca cancer sa vada cum e si ce rau doare
Peste cate chestii din astea am trecut inseamna ca atunci dup ce sau certat el a pus asa ca te iubeste pe tine doar ca sa ii faca in ciuda lui pr ta si a 2 zi cum inteleg a zis ca o iubeste dupa vreo 3 ore de plans iti zic eu degeaba tii la el e un baiat din ala schimbat-or la dragoste
Buna! in primul rand. ar trebui, sa-ti dai seama cine cu cine combini. in al doile' rand, asteapta sa se desparta; si apoi poti sa ii spui ce simti pentru el. Bafta!