| pedrocj a întrebat:

Buna,am o problema eu zic ca este una mare.De 1an ma masturbez aproape zilnic, cu toate ca sunt casatorit de 8 ani, cum as putea scapa de aceeasta boala?

Răspuns Câştigător
| ClauditaSmile a răspuns:

Sex cu nevasta ta. Sau incearca sex si cu altcineva

19 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca doresti cu adevarat acest lucru, nu ai decat o singura varianta: mergi impreuna cu sotia la un psiholog sau/si la un medic.

greece12
| greece12 a răspuns:

Cu ajutorul unui psiholog, probabil.
Veti gasi impreuna cauza insuficientei tale sexuale sau a framantarii pe care o exprimi in felul asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, intradevăr este o problemă, discută cu sotia ta despre acest lucru, ea stie? Si dacă da, ce părere are? Ea te poate ajuta să renunti la masturbare.

| mihai69 a răspuns:

Totuși, de ce vezi asta ca pe o problemă? Nu ești singurul căsătorit care se masturbează! Ba chiar și femeile o fac!
Așadar, în primul rând renunță la a mai privi acest lucru ca pe „o boală"! E ceva natural și firesc (evident, atât timp cât acest obicei nu înlocuiește cu totul - din partea ta - actele sexuale normale cu soția, sau nu devine ceva obsesiv, caz în care e bine totuși să mergi la un psiholog/sexolog pentru sfaturi competente).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba nevasta...

| sofisis a răspuns:

Dar viata sexuala cu sotia...cum e?
Ca poate de aici vine problema... poate nu aveti suficiente contacte sexuale. Poate nu iti mai placE...
Later edit : am pus E-ul la final ca sa se vada si sa nu mai creeze confuzii.

| mihai69 a răspuns (pentru sofisis):

„Poate nu iti mai plac... " adică... tu ești nevastă-sa?!? laughing

| stark47 a răspuns:

Nu e o boala ca te masturbezi,cred ca boala e monotonia care sa instaurat la tine in camin.
sparge putin tiparele in ceea ce priveste relatia voastra.
e de inteles ca nu mai esti la fel de atras sexual de partenera ta insa intr-o relatie conteaza mult calitatea vieti sexuale, cred ca se aplica si in familie.
acum, nu ma refer la a sparge tipare doar in pat, ci in toate aspectele relatiei, fa ceva sponan.cred ca va avea efect

| Exilee a răspuns:

BIne-zis ca e "boala". Dar nu este nici normal sa se intample asta, maia les fiind insurat. NU ESTE NATURAL! NU asa ne-a lasat Dumnezeu!
SPune-i acest lucru preotului duhovnic. Pentru a-ti stabili si armonia in familie, cerceteaza si acest mic blog. POate vei gasi niste sfaturi care te pot ajuta :

http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com

| DianaPep a răspuns:

Draga Pedro,

Problema ta nu este legata de tine, ci este una exterioara caminului vostru.
Problema pentru care tu ai pierdut apetitul sexual pentru sotia ta este cel mai probabil cauzat de disparitia atractiei postmariatice care cauzeaza disparitia sau diminuarea conexiunii sexualo-neuronala din cuplu.
Cauza este cel mai probabil chiar langa tine, pentru ca foarte asemanator cu regnul animal, in peste 75% din cazuri femela isi cauta un partener de imperechere foarte aproape de casa. In cazul tau e vorba de un vecin.

Solutia? Muta-te cat poti de repede de acolo, iar in cateva luni o sa devina deja vizibila regenerarea conexiunii sexuale cu femela ta.

Astept cu interes evolutia problemei tale,
Dr. Diana
Sexolog Marital

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru mihai69):

"poate nu aveti suficiente contacte sexuale. Poate nu iti mai plac..."

contactele omule, "poate nu-ti mai plac contactele sexuale" cu nevasta-sa desigur. offf doamne.

@pedrocj

Aceeasi impresie o am si eu daca sunteti casatoriti de 8 ani si abia in ultimul an te-a apucat autosatisfacerea, probabil ca fie nu te mai satisface ea, sau te-ai plictisit tu de ea, nu stiu. Boala nu e masturbarea, ci plictiseala, rutina in cuplu...

| sofisis a răspuns (pentru mihai69):

straight face ..mda.

| sofisis a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Lasa ca am modificat astfel incat sa faca legatura si cei care nu le au cu acordurile gramaticale.

| AnonymousQ666 a răspuns:

Esti casatorit. Cel mai bun lucru ar fi sa faci sex. Doar ai cu cine happy Stii. multi se masturbeaza pentru ca nu au un partener cu care sa se "joace", insa tu chiar ai..de 8 ani happy Protejati-va daca nu vreti un bebe si spor la treaba! O zi buna! :*

| Fernando9Torres a răspuns:

Eu in locul tau as merge la un psiholog cat timp se mai "ridica",deoarece daca te masturbezi prea mult o sa devii ipotent(nu-i gluma, e serios).Asa ca daca nu poti sa iti rezolvi problema singur viziteaza un psiholog/psihiatru, rusine nu trebuie sa iti fie deoarece nu esti primul(am avut un coleg care o avut genu` de prb, si nu o facut nimic, iar la 25 de ani e ipotent, el practica din cls a 10-a, tot asa aproape zilnic

| CheLoo23 a răspuns:

Valeau nu mai zi asa ceva frate aici ca te rade lumea si cu curu sad e imposibil asa ceva inseamna ca nevasta ta iti da pasare cu portia sau chiar cu lunile ce dracu e cu tine dati 2 palme si ia-ti nevasta la iubit...esti prea de tot ascundete esti o rusine inseamna ca la tine in familie nevasta canta praf

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru DianaPep):

Tu chiar iei bani ca sa debitezi tampeniile astea? Pura curiozitate.

| Liviu a răspuns:

Relax tipule, e ceva normal.Toti oameni normali o fac.Te saturi numai de 'scoica' stii? numai acelasi tip de 'mancare' uneori trebuie sa mai o arzi penal.Un om batran mi-a zis o data.Nepoate, o l@b@ data la vremea ei, face cat 1 000 de femei.Dar mi sa atras atentia, nu trebuie sa inlocuieasca femeia, e ceva normal.E ceva care o faci in intimitatea ta(sau nu) e ceva care te elibereaza. Poti vorbi cu doamna ta despre asta. Puteti rezolva asta intre voiwinking Nu e nimic suspect sau ciudat happy Daca o faceai de 15 ori pe aveai nevoie de psiholog.

| pedrocj explică:

Nu, nu am probleme cu sotia e ok intre noi zic eu, avem relati sexuale de 3ori pe saptamana ne intelegem super, am fost si la "alta" adica din aia platita dar nu am ramas impresionat defel...iar la o amanta inca nu am ajuns.