| Dydydodo a întrebat:

Am o problema extrem de raspandita :sentimentele. Este un subiect delicat,dar vreau purul adevar. Am un prieten,inainte ne intelegeam bine,dar de la o vreme amandoi suntem irascibili si ne comportam ciudat unul cu altul. Mie imi place de el,dar nu ma comport normal,ma distantez de el,îi vorbesc ciudat si incerc sa ascund ce simt, iar el se comporta ciudat cu mine: interpreteaza tot ce zic, mereu cand fac un gest fie el cat de mic sau cand soptesc ceva el observa si imi atrage atentia.Eu nu cred ca daca eu am optat sa ma distantez de el cand mi-am dat seama ca îl plac asta se aplica si la el. Ce sa fac? Sa mai pastrez prietenia? Mai are sens daca el comporta asa, iar eu nu pot remedia pentru ca il plac si instinctul imi spune sa-mi cladesc un zid?

5 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Cred ca s-a dus iubirea aceea draguta de la inceput, ati inceput sa va plictisiti unul de altu.
Incerca sa vorbesti cu el sincer, si sa ii spui si lui tot ce ne-ai spus noua pe TPU. Cominicarea e cea mai importanta, iar fara ea, nu exista nimic. Iar dupa ce ati vorbit, va hotarati ce trebuie sa faceti mai departe.

| express11 a răspuns:

V-ati plictisitunul de altul.asta este!

| LILLYYY a răspuns:

Buna,intelegema corect, la moment voi doi sunteti un pic plictisiti unul de celalalt luati o pauza, crede-ma ca nu ar trebui sa te distantezi in prim rind nu shtii cum va proceda odata ce va simti acest lucru, din propria experienta stiu ca daca te disstantezi de persoana pe care o placi la un moment dat o poti pierde pentru tot deauna

| Dydydodo explică (pentru LaLaura):

Suntem doar prieteni, nu are ce iubire sa fie si mai ales din partea lui, poate doar de la mine, deci nu cred ca ii pot spune.

| LaLaura a răspuns (pentru Dydydodo):

In orice tip de relatie exista iubire ( iubire este de mai multe feluri), parerea mea e ca trebuie sa vorbiti sinceri, fata in fata, ca altfel o sa pierdeti prietenia.