Vezi ca au americanii niste baze secrete... sau ai putea incerca area 51, poate ai noroc si nu te gaseste.
Eu am crezut, ca ai sa incetezi totul, macar temporar, pentru a insela vigilenta tatalui, dar tu vrei ascunzatori bune...
Hai, lasa-o moarta! Daca ai bani, sunt o gramada de ascunzatori...mai cred, ca sexul cu colega/nu este cacofonie/nu s-a implinit, de cauti o ascunzatoare, vrei sa-ti desavarsesti opera, nu? Ei nu, ba da!
Niste ascunzatori ca sa nu vina tac'su sa te bata? HMM poti incerca dulapul sau frigiderul sau astept sa imi zici cum a fost... daca mai ramane ceva din tine...
iar acum serios nu ai de ce sa te ascunzi, incerci sa ii explici ca iti place de fie'sa si ca e dragoste pura intre voi, iar dupa banuiesc ca urmeaza planuri de nunta etc
Eu cred ca glumesti.N-are ce sa-ti faca.Sunt atatia parinti care afla si n-au ce sa mai faca pentru ca deja s-a intamplat.N-o sa vina nimeni dupa tine sa te bata sau sa te reclame la politie.
Tatal ei daca te bate ajunge la politie, asa ca o sa se gandeasca de doua ori inainte sa dea.Asta-i viata.
Nici nu trebuie sa te ascunzi pentru ca poti sa fugi sigur mult mai repede decat tatal ei.
Ai de cumparat doua lucruri.
Un ciobanesc german gata dresat si o pereche de boxeri de otel laminat.
Curaj!
Pai in dulap, in pod, sub masa sau cea mai buna ascuzatoare nu deschizi usa la camera ca in caz ca vine la tine acasa mama ta sau tatal tau ii deschid zicea ca vrea sa stea de vorba cu tine inchizi usa cu cheia sa lasi impresia ca nu esti acasa! Succes!
UrHotGirl întreabă:
Andrei5001737 întreabă: