| MihaiSDK a întrebat:

Am o problema grava! M-am indragostit de un baiat mai mare cu 10 ani decat mine (insa asta nu conteaza), l-am cunoscut acum 6 luni si de atunci mai vorbim pe mess, FB sau telefon.Problema e ca imi este si var dar mai indepartat si ca mai este si insurat! Cum pot sa-l uit? Am incercat sa-mi fac o relatie cu un alt baiat insa tot la el ma gandesc. Oare o tine la mine? da semne ca tine la mine(de ex am fost la spital si el m-a intrebat ca ce s-a intamplat) Sau sa-l uit? Cum?

Răspuns Câştigător
| Rawwrr a răspuns:

Uită-l! Știu că vei spune : " ușor de zis ". Întra-adevăr îți va fi greu un an, doi. dar mai bine acum decât mai târziu. Gândește-te la viața ta. Omul ăla are familie și nu cred că ar renunță la soție pentru tine. Nu ți-o spun din răutate, dar gândește-te și tu un pic. El o să aibă cerințe de la tine, cred că știi la ce mă refer. Chiar nu e bine să te bagi în așa ceva, dacă insemni ceva pentru el, poate o mică ' aventură ', dar nimic mai mult. Nu înțeleg de ce unii oameni se bagă în relații numai pentru a uita pe fostul / fosta. Nu te ' folosi ' de oameni. Știu că asta a sunat urât, dar e realitatea. Multă baftă. Vezi ce faci! Te pup.

11 răspunsuri:
| barbiegirl96 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el, Din moment ce ii si insurat las-o balta. Si in plus e mai mare ca tine cu 10 anistraight face. Daca tinea la tine iti spunea ca vroia ceva serios chestii de genul.Incearca sa se joace cu sentimentele tale. Stiu ca iti e greu, dar infrunta dupa un timp iti vei da seama ca ai gresit. Nu iti vreau raul, ai grija pe viitor de cine o sa iti placa. Succeswinking. Fundita?

| Adriator a răspuns:

Pai daca este insurat nu ai ce sa-i faci
Sfatul meu este sa crezi in tine si sa gasesti daca poti un alt baiat
Tu daca esti frumoasa si dragalasa si dagutza fi si desteapta sper sa pui putin suflet in ceaa ce ti-am spus

| mona a răspuns:

Ar fi mai bine sa-l dai uitarii

| Sophie22 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa il uiti, mai ales ca este si insurat. Problema nu ar fi varsta nu conteaza cu cat e mai mare dar nu cred ca ar renunta la sotia lui pentru tn...si parerea mea e k isi face griji pentru tine deoarece sunteti rude nu din alt motiv. Orikum daca vrei sa fi sigura daca simte ceva pentru tine ar fi cel mai bine sa il intrebi. Bafta!

| TashaUhm a răspuns:

Wa`!straight face deci. ai name de baiat. si esti indragostit de alt baiat`!straight face
WTF`?!
Gay.laughing)

| leftside a răspuns (pentru TashaUhm):

E fata, probabil a intrat de pe un cont al vreunui baiat laughing

| neutrino a răspuns:

Caund esti asa dusa cu sorcova, nu ai cum sa-l uiti. Dar de ce l-ai uita?

| TashaUhm a răspuns (pentru leftside):

Poate`!laughing

| MihaiSDK explică:

In primul rand sunt fata Mohai=Mihaela tongue

| MihaiSDK explică (pentru TashaUhm):

Ma cheama Mihaela tongue

| TashaUhm a răspuns (pentru MihaiSDK):

Incantata de cunostinta!laughing