| Laalla a întrebat:

Buna! Am o problema. ideea e ca mie îmi este foarte frica sa fac sex pentru ca nu îmi doresc sa raman însărcinată. am tot citit tot felul de povesti cu prezervative rupte/sparte și asa mai departe și ma tot gândesc ca chiar si dacă am folosi prezervativ tot nu as fi 100% sigur ca nu raman însărcinată. Însă îmi doresc sa fac asta cu prietenul meu fiindcă suntem împreuna de 5 ani. ma adresez in special fetelor. voi cum reușiți sa scăpați de frica asta?

13 răspunsuri:
| andreeaeml1200 a răspuns:

Serios vorbesti? Sunteti impreuna de 5 ani si nu ati facut o niciodata? Cati ani ai? Mi-e greu sa cred asa ceva

| Laalla explică (pentru andreeaeml1200):

Am 21 de ani. Am făcut-o doar de 4 sau 5 ori in total fiindcă mi-a fost frica sa nu raman însărcinată si după fiecare data am stat cu stres.

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru Laalla):

Sunteti de la 17 ani impreuna?

| Laalla explică (pentru andreeaeml1200):

Da, de ce?

| VoidEternal a răspuns:

Prezervativul nu se rupe dacă e mărimea potrivită să nu se răsucească și folosiți lubrifiant pe baza de apă, nu pe baza de ulei.

Folosiți Durex pentru mai multa siguranță și eventual evită zilele in care ești la ovulație.

| vadimtudor34 a răspuns:

Singura metoda de preventie 100% sigura este absinenta, prin urmare nu poti fi niciodata sigura ca nu vei ramane insarcinata. Ceea ce ai tu se numeste anxietate, si se poate rezolva vorbind cu partenerul sau cineva apropiat. Sunt putine sanse sa ramai insarcinata daca folosesti prezervativ, atat de putine incat nu ar trebui sa ti faci griji, totusi daca se intampla, nu e un capat de lume, sunt sigura ca tu si partenerul tau veti gasi o solutie. Cum a mai zis cineva de aici, daca vrei sa fii si mai sigura, evita zilele in care esti la ovulatie si foloseste prezervative de calitate. Poti lua in considerare si alte metode de contraceptie, cum ar fi steriletul.

Răspuns utilizator avertizat
| andrey69 a răspuns:

Folositi cu încredere prezervativele si faceti sex daca va doriti. Daca folosesti cum trebuie prezervativul nu se rupe iar in ultimul caz exista pastila de a 2 zi, deci tot vei fi SAFE. Doar sa tii cont ca pastila de a 2 a zi poti lua parca maxim 2, 3 pe an daca nu gresesc.

| TheGentleman a răspuns:

Ce ciclu ai? dacă îl ai regulat, poți combina metoda calendarului și să folosești prezervativul, astfel este imposibil să rămâi însărcinată

| dullcat a răspuns:

Mai sunt si alte metode pe langa prezervativ.

De citit:

https://www.reginamaria.ro/......potriveste

| Bobbi1234 a răspuns:

Foloseste prezervative Durex. Cele mai bune. Le-am folosit de foarte multe ori. Nu s-au spart niciodata. Succes. Nu mai amana. Fa ce simti!

| Alexandru250201 a răspuns:

Fara sa fiu rau da nu esti ce trebuie pentru un barbat, n ai cum in 5 ani s o faci doar de 3 ori si barbatu ala sa mai stsa langa tine

| Cavaler001 a răspuns:

Poate folosi 2 prezervative ca sa fii tu mai linistita.
Si nu te mai teme de o sarcina de parca ar fi SIDA.
Pana la urma aveti intentii serioase cred, daca stati de 5 ani impreuna..nu?