anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am o problema ieri am incercat cu prietenul meu sa facem pasul cel mare, eram virgina! Problema e ca dela inceput nu intra si gata. apoi a intrat(doar odata ) si desigur ma dezvirginat apoi a esit si nu a mai putut sa intre.El a incercat si cu un deget si cu doua apoi cind a incercat pur si simplu nu intra. Oare de ce? CE as putea sa facem? NU vreau sa folosesc lubrifian!

17 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Bine că are omul degete și nu altceva...

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

N-are peninsula si da cu degetele!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Fiecare cu ce poate!

| intelboss a răspuns:

Pai daca nu folosesti lubrifiant ce sa iti fac macar cu scuipat da

| intelboss a răspuns:

Nici nu erai bine excitata lichid de-al tau ca sa te lubrifiezi nici nu cred ca aveai

| IsabellaMood a răspuns (pentru h3r):

Sau cu ce are! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| stark47 a răspuns:

Mai asteapta o zi.incercati cate putin, o sa intre la un moment dat happy poate ca tu nu esti destul de relaxata.incearca sa fii caaat mai relaxata posibil

| BellaBlack a răspuns:

Nu intra pentru ca ti-e frica ...strangi de ea si nu produci destula secretie.Trebuie sa faceti totul in slow motion si TU trebuie sa fii foarte excitata pentru a evita eventuale dureri

| NnDWtf a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Mai taci ma in *** de cretin si du-te la religia ta ca nu ne intereseaza dumnezeul tau magic.

| Vögeln a răspuns:

Buna!
Incercati sa prelungiti preludiul. Poate te vei uda mai tare. Ideea era ca tu erai virgina. Mai incercati in alta zi.
Take care!

| Oana92 a răspuns:

Dar de ce nu vrei sa folosesti lubrifiant? E mai simplu si mai putin dureros cu el...

| Demonull a răspuns:

De preludiu ati auzit?

| JeZeNNN a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Bai nene fata vrea placere nu efecte nocive cred ca sa interesat inainte ea vrea raspuns la intrebare.Ce naiba las`o`n suta fiecare face ce vrea avem o singura viata eu o traiesc tu asteapta pna la 60 ani si atunci gaseste`ti o prietena :*

| benga94 a răspuns:

De ce nu vrei sa folosesti lubrifiant? AR ajuta mult nu ai mai simnti asa mare durere si ar intra mai repede fara chinuiala, daca nu folositi un prezervativ, o crema orice ca sa alunece, ca din ce spui tu sigur si la el e primul contact ca daca mai avea altele stia cum sa procedeze!

| GrayGaby a răspuns:

Daca esti incordata isi rupe domnu iubit putulica lui incercand si daca mai o fi si un disperat care nu are rabdare e clar...stati relaxati iubiti-va inainte...saruturi Cici cici bam bam bam sex oral;> ( adica preludiu) si dupa daca de la varsta asta folositi degetele mai incolo c faceti laughing PStonguerima oara intra mai greu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cati ani ai copila?