anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Imi place de o fata cu care nu am mai vorbit de 2 ani dar ne vedem zilnic. Eu atunci vorbeam de scoala ca eram timid si inca sunt si nu stiu ce subiecte sa abrodez cu ea, ca daca ii ziceam de scoala zicea sa schimb subiectu... Problema este ca acum vreau sa vorbesc cu ea(momentan pe internet) si nu stiu despre ce sa vorbesc. Este cu un an mai mica ca mine, si mie imi e cam rusine de fetele de care imi plac, de cele frumoase in general... Problema este ca eu in doi ani astia am cam evitat-o cu privirea si nu prea am salutat-o. Cred ca e cam suparata pe mine, ca aproape eram intr-o relatie cand eu nu mai stiu ce am facut, m-am pierdut. As vrea raspunsuri de la fete sau baieti. Am 18 ani, ea 17.

7 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa ii spui direct tot ce simti. O sa doara ca dracu dar pe termen lung o sa mearga. Sau alta solutie e sa iti iei un BMW. Asta nu da gresi niciodata. Daca ai BMW= unlimitied pussy.

| NameHarris a răspuns (pentru Wihox):

Audi e mai bengoswinkingmai ales un a8laughing)

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru Wihox):

E vorba de orice masina scumpa, interesanta sau luxoasa, nu de o marca anume

| Danysan a răspuns:

Incearca sa fi mai matur in gandire si sa treci peste aceasta concepti cum ca nu sti sa te porti. Poarta-te amice natural ca si ea poate e la fel ca si tine.Cand incepi o relatie sau iti doresti o relatie cu fata nu e usor pentru nici unu.Sunt riscuri si de o parte si de alta.O sa gasesti tu ce sa vb cu ea, important e sa fi tu insuti si sa nu minti pentru a da bine in fata ei.Nu cred ca vrei sa iasa cu un fals ca apoi sa fie foarte dezamagita de tine.Pe de alta parte poate fi destul de dificil sa ai iar o relatie cu o fata pe care ai trata-to cam aiurea in ultima vreme.Eu spun asa ca cel mai indicat e sa ii spui ca vrei sa iesi cu ea in oras.Doar tu si ea atat. Apoi acolo vorbestei deschis si fara ocolisuri si spune-i ceea ce simti, ba chiar cere-ti scuze de comportamentu tau. Subiecte de discutie or sa se gaseasca.E foarte prost sa iti faci o lista cu ce sa vb pentru ca la fata locului sa nu poti sa pui in practica ceea ce ai gandit.Improviseaza,fi natural, spontan, glumet dar in limitele normalului, nu uita sa fi respectos si cu bun simt si sigur o sa aprecieze asta.

| Danysan a răspuns (pentru ȘefuLaValută):

Faza cu masina tine dar nu la toate!

| CorinaReg19 a răspuns:

Simplu. ii scrii pe internet. si ce ii scrii? si mai simplu:
exemplu. imi pare rau pentru tot imi pare rau ca te am ocolit si stiu ca e foarte mult timp, dar problema mea este ca sunt timid. esti atat de frumoasa incat nici nu stiu ce sa fac si cum sa ma comport cu tine ca sa nu o dau in bara. motiv pentru care sunt atat de silentios (spune-i pe fata... nu o sa faca rau )
etc etc reusesti tu
sunt fata si daca un baiat mi ar scrie asa ceva, chiar l as ierta laughing acum mai conteaza ceva- ca ea inca sa te mai placa.

| Danysan a răspuns (pentru CorinaReg19):

Silentios laughing m-ai facut sa rad desii e ora 1 noaptea :-p