Iti ia apararea asta inseamna ca te iubeste, dar trebuei sai spui infata cind esti singura numai cu el,, ca trebuie sa te uite,,
Treaba e cam incurcata, zici ca varu era cu ea si tu te-ai culcat cu el? nu ai procedat corect, tu esti de vina asa ca nu incerca sa mai mergi la aceeasi discoteca o vreme si nici sa mai dai ochii cu varul tau, asta daca nu vreti sa va stricati relatiile pe care le aveti, daca nu credeti ca puteti sa faceti acest lucru, tu si varul tau, explicati-le prietenilor vostrii ca va pare rau dar nu puteti traii unul fara altul si cu asta basta
Pai ar trebui sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca nu mai ai nici o treaba cu el, si poate va intelege. Nu cred ca mai are importanta daca te iubeste sau nu, ca nu mi se pare corect ce ati facut... adica relatia dintre voi, intervine in relatiile cu alte persoane.
Evita-i pe amandoi o vreme si schimbati discoteca o luna sau doua si toata lumea e fericita
Oohoo... Paiiii... Din cate se pare, inca te iubeste. Altfel nu-mi explic de ce iti tot ia apararea.
Pai in primul rand tu nu ai procedat corect ca ai acceptat sa ai o "relatie" cu el in timp ce era cu alta fata...dar tu nu cred ca ai nevoie de morala acum ci de un sfat :*...In primul rand trebuie sa vorbesti cu verisorul tau si sa ii explici ca ce a fost a fost, ca tu acum iti iubesti prietenul si ca asa ar trebui sa faca si el In al doilea rand normal ar fi sa ii explici si iubitului tau situatia dar nu cred ca o vei face pentru ca s-ar putea supara Macar incearca sa rezolvi problema cu verisorul tau si explica-i ca daca nu tine la fata aceea cu care este mai bine sa se desparta de ea altfel o va face sa sufere daca se va gandi mereu la tine atunci cand este cu ea Succes:*
Da nu pot sa vorbesc cu ea ca ma evita, iar faza e ca el o injura mult din cauza mea. Ea ii zice sa imi zica eel sa nul deranjez dar el nu vrea. aceste detalii le stiu de la sora lui
Ai voie sa fii cu o persoana care iti poate fii ruda doar de la gradul 10 incolo. In rest se numeste incest, si nu ca zice neaparat biserica, ci pentru ca se produc anomalii genetice intre persoane de grad de rudenie mai apropiat de 10. Practic nu ai ce sa faci; trecutul te va urmarii mereu. De-asta este bine sa cantarim orice fapta a noastra. E bine sa ne gandim de 1000 de ori pana sa punem o poza pe facebook sau mai stiu eu unde. Acum nu ai de facut decat sa te indepartezi de varul tau. Plus ca, intre noi fie vorba, tu il vezi mai mult decat ca pe un var si nu ar fi corect nici pentru iubita lui nici pentru iubitul tau.