Cu siguranta ca la inceput nu ti se pare o idee buna, dar odata cu prima incercare vei vedea ca e o senzatie foarte placut pentru amandoi.iti urez succes FUNDA?
Mie, ca baiat mi se pare scarbos sexul oral :-&. Adica sa sugi o bucata mare de muschi prin care iese urina, poate si un penis nespalat... :-&
Ti-e jena sa primesti limbi dar nu ti-e jena sa te calareasca unu' pompand in tine si privindu-te superior si transpirat? Cine sa mai inteleaga femeile?
Este alegerea ta fiecare avem principii diferite. daca lui ii face placere de ce nu?
cand iubesti pe cineva faci orice ca sa il faci fericit
Ai o minte de virgin pur. Tu crezi ca vii de la sapa si se pune vreouna sa ti-o suga? Sexul de orice fel impune o igiena stricta, meticuloasa.
Sunt fata draga in caz ca nu ai observat....si se presupune ca asta e normal intr-un cuplu...cu ceea ce nu sunt de acordd
Reply-ul a fost pentru xCoke, care a adus in discutie organe nespalate si toate cele. Cat despre problema ta, nimeni nu are dreptul sa te judece. Nu vre sa ti se faca sex oral? treaba ta. Nu suntem aici sa iti spunem daca e normal sau nu. Baiatul ii face de obicei sex oral fetei ca sa-i arate ca se mai gandeste si la ea si nu o foloseste doar ca pe o papusa gonflabila, e un lucru care demonstreaza ca te iubeste si te respecta. Nu vrei sex oral, mai putin de lucru pentru baiat Eu, personal, nu cred ca asta ar trebui sa constituie o problema in relatia ta. Bafta