Si mie imi creste ceva in pantaloni E extraterestru :O :O? Unele fete ar spune ca da
E o gluma cumva intrebarea asta, ca am uitat sa rad?
Cati ani ai? Daca esti inca destul de mica sa stii ca or sa-ti creasca in curand si tie, dar sa nu te sperii, e ceva normal
Singura fiinta de pe alta planeta(scuze, daca a fost acest termen prea complicat pentru tine atunci iti spun definitia... - "extraterestru" )
este ceva normal...nu imi vine sa cred ce proasta devine lumea.
Tu esti extraterestru , e si normal sa-i creasca creste corpu - cresti si componetele acestuia, la unele persoana creste sanii chiar si la 30 ani, da majoritatea cresc treptat cu adolescenta...
Cosanzeana fata mamii...nu te speria ca daca ii cineva extraterestru pe aicii singura esti u asa ca sa nu ti se para nimic ciudat la ceilalti:*
ps:ESTI PROASTA
Normal ca cresc idiotule )) de'aia se si numesc sani. pentru sunt diferiti de restul pieptului ) altfel s'ar numi bube sau mai stiu eu cum )) copchile ia mai bea tu niste lapte sa iti mai creasca mintea putin )
Hei, mai lasati-o in pace, poate e mica, ok, sa stii ca e normal sa-ti creasca sanii, ti se va intampla si tie, la fel cum spun celalti
Da...e venita de pe venus o sa te pape noaptea vorbesti serios? e ceva normal pana la 18, poate chiar 20 de ani
Ai fi avut mai mare succes cu intrebarea la categoria Trivia/Amuzante dar daca te incapatanezi sa o pui pe Dragoste si Sex doar fiindca e cea mai accesata nu ai decat.
No ce tari sunteti.eu incerc sa va imit pe voi ma )))))))
@alyina: scuzatima perfectiune
Doamne dar clar ca ii cresc sani daca a crescut dar si tie o sa-ti creasca cati ani ai?
linarkfts întreabă: