| Elenat89 a întrebat:

Am o problema.Prietenul meu vrea sa facem dragoste, dar eu nu vreau și nu mă simt pregătită sa fac asta.Ce sa fac?
Îmi puteți da un sfat?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu faci. Simplu.
Este viata ta, iar acesta ar trebui sa fie un moment important din viata ta. Daca nu esti pregatita de asta, nu faci asta. Nu mai este cale de "intoarcere" dupa.

Daca prietenul tau te iubeste si vrea sa fii fericita, sa te simti bine, cu siguranta o sa inteleaga (trebuie sa inteleaga) ca nu te simti bine privind acest lucru si vrei sa mai astepti. Vorbeste cu el, ca doar nu te violeaza. Ar trebui sa puteti vorbi orice amandoi.

Zi faina in continuare!

22 răspunsuri:
| Cactus678 a răspuns:

Poti sa vorbiti si sa-i spui ca inca nu esti pregatita sa aveti un act sexual

| Dana2103 a răspuns:

Prietenul tau te vrea nai mult pentru ce poti sa faci decat pentru cine esti. Mai gandeste te daca merita

| Nemessys a răspuns (pentru Dana2103):

De unde stii tu asta?
Este ceva gresit daca un barbat vrea sa faca sex cu iubita lui?

| mihai69 a răspuns:

Să faceți peting. Dar numai dacă vrei, altfel - să mai aștepte.

| Dana2103 a răspuns (pentru Nemessys):

I am zis parerea mea, ea stie mai bine

| Nemessys a răspuns (pentru Dana2103):

Asta nu este sub forma de parere, este sub forma de informatie (ceva ce stii DINTR-O SURSA si esti foarte sigura de acel lucru). Dar tu cum nici numele real nu i-l stii la baiatul ala, ma indoiesc ca stii si ce intentii are.

Ai omis o intrebare. Este gresit daca un barbat vrea sa faca sex cu iubita lui? Asa faci si tu cand prietenul tau iti cere sa faceti sex? Ma indoiesc.

| Dana2103 a răspuns (pentru Nemessys):

De aia esti tu aici, sa dai un comentariu mai bun.

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita pentru sex.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Nemessys):

Intrebarea ta (i) s-a pierdut la fel ca intrebarea principala de la care a plecat discutia laughing

| Nemessys a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cand se blocheaza si nu are cu ce sa raspunda, e de inteles... laughing
Greu este sa scrii,, nu, nu este gresit ca un barbat doreste sa faca sex cu iubita lui". Daca ar fi scris asta, s-ar fi contrazis pe ea. Cum poate o fata sa recunoasca ca nu are dreptate? Cum? sad

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Nemessys):

Sunt ei si baieti care fac asa.
Dar hei, ai facut niste puncte de "folositor" si "inteligent" in plus asa, sa privim partea buna laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Dana2103):

Nu-i gresit sa vrea, cum nu-i gresit nici din partea ei sa nu vrea sa ofere.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Dana2103):

Nu tie. Scuze.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Nemessys):

Nu-i gresit sa vrea, cum nu-i gresit nici ca ea sa nu vrea sa ofere.

| Nemessys a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

O mica greseala pe care a facut-o ea este ca a intrat intr-o relatie fara sa fie pregatita pentru sex. Adica era de inteles ca la un moment dat o sa vina si acest moment. Trebuia sa-i spuna de la bun inceput ca ea vrea o relatie numai tinut de manuta, suculet si iubi bubi prin mesaje.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îi spui exact asta.

| Octavian81 a răspuns:

Daca nu esti pregatita pentru actul sexual vorbeste cu el si convinge-l sa amanati momentul.

| darrio2007 a răspuns:

Din ultimele tale intrebari se pare ca iti doresti sa faci dragoste. Dar, fiind prima data iti este teama de vreun esec. Toti am trecut prin asa ceva, indiferent de sex. E bine sa incerci experienta. Numai protejat.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Nemessys):

Argumentul asta functioneaza si invers. O mica greseala a facut-o el pentru ca s-a incurcat cu o tipa cu 5 ani mai mica, pentru care creste posibilitatea sa nu doreasca sex decat daca o prosteste.

| Sofer a răspuns:

În momentul când sunteți amândoi dezbrăcați și începeți cu săruturi și chestii. O sa fi pregătită și excitata. Ce vârstă ai mai exact?

| Michaeel a răspuns:

Nu te poate obliga sa faci ceva ce nu vrei. Dacă nu te simți pregătită ar trebui sa ii spui și sa nu îl lași sa se arunce pe tine. Cam jalnic ca ceri un stat în situația asta, acum dacă tu vrei sa îl lași sa te manipuleze și sa ii dai de înțeles ca el decide in relația voastră fă-o chiar și dacă nu vrei.

| Catalin77945 a răspuns:

Ii spui ca nu vrei sa faci si gata.