"De mintit n-am mai mintit asa mult"
Pai si noi ce crezi ca suntem, magicieni?
TU TREBUIE SA TE SCHIMBI!
Nu-l mai mintii si fii sincera cu el.
E greu sa castgi increderea cuiva, si cu minciuna nu ajungi departe, eu zic sa-i da-i pace, daca-i va fi dor de tine te va cauta, dar l-ai cam pierdut.
L-ai mintit si si-a pierdut incredera in tine.O sa-l convingi mai greu sa se intoarca.Asa facea si ex-a mea.Am tinut de relatie vreo 6 luni pentru simplul fapt ca "o puteam" avea oricand voiam eu, cred ca intelegi ce vreau sa zic, desi sentimente pentru ea eu nu mai aveam.Ca sa intelegi mai bine, intr-o seara mi-a zis ca e acasa, stiam ca ma minte ca o vazuse un prieten de al meu la vreo 20 km distanta de casa.Eu eram plecat cu masina la vreo 200 km cu alte treburi familiale.Ea stiind asta ma mintea la telefon ca e acasa, nestiind ca acel prieten o vazuse.Cazul fericit pentru mine ca sa "o prind"(daca pot zice asa) si sa vada si ea ca stiam ca ma minte a fost ca am rezolvat mai repede problema mea si m-am intors mai repede decat prevazusem, adica pe la ora 11 noaptea...ea ma astepta sa vin undeva pe la ora 1-2 si sa ne vedem la ea acasa.Am ajuns mai devreme si asa cum ti-am zis, stiind de la prietenul meu unde e in acel moment, am luat masina lui si am oprit exact langa ea si i-am zis doar atat:"Din momentul de fata nu ne mai cunoastem!".Asa ca parerea mea e ca daca l-ai mintit si el stie asta nu vad un final fericit intre voi!
Intr-o relatie intotdeauna incearca sa fii sincera, sa fii tu insuti, sa spui adevarul, si daca il iubesti cu adevarat fa-l sa simta lucrul asta!
Total aiurea, îmi pare rău.
Oricum, replică mai bună ca „Din momentul de fata nu ne mai cunoastem!" nici nu se putea!
Foarte bună! În astfel de momente ești distrus, nici nu știi cum să reacționezi! Tu te-ai stăpânit și i-ai zis exact ce trebuia să audă! Și nu doar în momentul respectiv, ci în toate clipele în care va regreta!
Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...eu nu fac asemenea tampenii, adica sa insel, niciodata nu am inselat insa eu mint la lucruri marunte de ex: sa zic ca sunt acasa dar sa fiu la altcineva peste 10 minute si sa nu.l anunt.
O sa incerc sa vorbesc maine si poate reusim sa o luam de la inceput si sa reusesc sa ma schimb..ca sincer chiar nu vreau sa-l pierd
Oricum viata buna nu mai are, ca am inteles de la cunostinte k 'viata buna' nu mai are cu parintii ei de atunci, pentru ca atunci cand m-am intors de acolo unde o gasisem am oprit la ea acasa, facand pe nestiutorul de situatie.Am intrebat-o pe maica-sa unde este si a zis sa merg la ea in camera.Am chemat-o cu mine(pe maica-sa)la ea in camera sub pretextul ca o iubesc si in seara aceea voiam s-o iau de sotie(desi eu stiam ca nu este acasa0.A veni, a vazut ca nu e in camera si a sunat-o in fata mea.I-a zis ca am venit eu si a intrebat-o unde este.Binenteles ca nu i-a zis.I-am zis eu totul si ca sa se convinga "mama-soacra", i-am zis sa mearga cu mine acolo unde am gasit-o.Omenos,am adus-o inapoi pe "mama soacra" si de atunci stiu ca ea(ex-a) nu o duce bine cu ei.
Daca a zis ca sta cu tine din obisnuinta,e clar. Sentimentele nu apar si dispar una doua, sa stii, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa nu il mai minti, atat, ce e asa greu sa ii spui ce faci?
Nu este greu...am fost proasta ca nu am stiut sa il apreciez si acum regret foarte mult.
Sincer n-am "prins-o" cu altul, dar ma deranja faptul ca mintea mai tot timpul.Si i-am zis ca daca o prind ca ma minte se termina totul, desi pentru ea tind sa cred ca era un viitor fumos din moment ce parintii ei imi spun ca regreta si acum acele momente, dar ea pentru mine nu mai exista.
Cum a reacționat ea? Mamei cu siguranță nu i-a picat bine!
Poate în locul tău n-o lungeam, însă felicitări pentru gest...așa a văzut și doamna ce fată are, pentru că știi, nesimțita era în stare să te bage pe tine la vină și s-o facă pe victima.
N-am lasat-o sa se dea jos atunci la ea.Am dus-o doar sa vada unde e si ne-am intors.Am stat vreo doua ore cu ai ei acasa si inca nu venise cand am plecat eu.Ce discutii au avut ei cand a venit nu stiu, doar maica-sa mi-a zis ca regreta(fata), ca ea ma astepta undeva la1-2,chiar 3, dar nu la 23. Oricum sunt multe chestii.Maica-sa tot sustine ca plange si acum cand vb despre mine, dar in inima mea ea nu mai are loc. Orice ar face ea...
Te înțeleg... ești rezistent, ai acționat bine, înțelept!
Cât despre ea...a încercat să te caute dacă îi părea rău? A făcut tot ce i-a stat în putință?
Fiecare le știe pe ale lui, cum ai zis și tu, multe chestii...dar toate până la acest punct, mai bine pleci, decât să i-o faci pe la spate.
Se zice „lasă, va regreta când o să realizeze că te-a pierdut", însă trebuie să spunem : și mie la ce-mi mai folosește atunci? Nu se compară regretul cu durerea trăită.
Nu mai minti, imbraca-te sexy si rupe patu cu el seara urmatoare.
foo te-l pana striga hotii si la urma inghite!
nu te da inapoi de la sex animalic daca vrei sa nu te uite barbatu.
foarte serios!
A incercat sa ma mai caute vreo 2 luni, doar ca nu-i raspundeam la telefon, iar daca ma suna de pe alte numere si o auzeam pe ea ii inchideam telefonul.Acum maica-sa e singura persoana cu care mai vorbesc din cand, pentru faptul ca e o femeie destul de cumsecade.Tot incearca sa ma faca sa ma intorc la fata ei, desi stie ca sunt cu altcineva. Daca se intampla sa nu pot raspunde la telefon din diferite motive, a doua zi ma suna insistent pana ii raspund si imi zice ca de ce n-am raspuns la telefon, ca eram cu actuala, de aia n-am raspuns...chestii din astea.Se simte regretul in vocea ei, ca si cum am avut ceva cu ea nu cu fata ei.
E cel mai bine așa...
Dânsa regretă pentru că ai fost prea bun pentru fata ei.
Interesant totuși că păstrezi legătură cu mama ei...și frumos de asemenea! Tipa nu cred că se va schimba prea mult, deci nu e rost de iertare.
Te felicit pentru comportament, pentru modul în care ai acționat și cum ai rămas după fapta ei.
Mersi! Pastrez legatura cu mama ei pentru ca niciodata nu am avut niciun repros din partea ei timp de 2 ani si ceva cat adurat relatia mea cu fata.Si mna...am mai gresit si eu, nu pot zice ca sunt perfect.Din contra ma lua la discutii si imi explica ca nu e bine sau ca e bine, depinde de situatie.
E de înțeles asta, însă nu tu ai fost cel cu vina. Oricum ai fi fost tu...ea nu trebuia să facă așa.
Foarte bine, păstrează legătura! Se vede o doamnă calculată.
Mult noroc pe mai departe, nu te lăsa doborât de asta, caută una total diferită...așa cum ți-am spus acum ceva timp la o întrebare postată de tine.