Cred ca fetele au exagerat cu sexul. Uite o explicare care cred ca e si cea adevarata.Doar in filme ca "Pariu Cu Viata" se intampla ca unu mai mare sa vrea sex de la o fata de 14 aniSo big fail!Uite:Eu cred ca el te place, place nu iubeste.Te simpatizeaza si probabil ca te vede o buna amica si pentru ca nu e mitocan cum ai spus si tu, ti-a scris asta.Cred ca a observat ca il placi si a vrut sa te faca sa ai niste sperante.Asta e dragut din partea lui.Deci nu cred ca vrea sa te violezeVrea sa iti fie prieten:d
Multumesc pentru raspuns...macar tu ai inteles intrebarea mea...
Cu placere.Nu avea rost sa se ambaleze restul.
La 20 de ani el are alte obiective in viata, tu ai altele. Oare s-au terminat baietii simpatici pentru tine? La 14 ani nu ai altele de facut?
Relatia voastra nu are nici o sansa. Nici daca aveati aceeasi varsta nu era o relatie ideala. Citeste si problemele altora din capitolul relatii la distanta. Nu trebuie sa-ti spun eu ca esti mica, stii singura si continui sa te minti.
Stim amandoi ca...acel Rodrigo, va pleca! Tu chiar ai timp sa crezi ca va fi o poveste frumoasa intre voi? Iti spun, eu, ca NU! Daca esti pregatita pentru sex, atunci continua sa te hlizesti la el! Daca nu esti pregatita pentru sex...vezi-ti de treaba ta! Nu uita un singur lucru: ai 14 ani! Esti la varta aia la care-ti face placere sa plangi dupa baieti si, oriceine-ti ofera putina atentie, iti trezeste un interes! Ti-am spus ce vrea, el! Acum, tu decizi ce vrei tu si, ce ai de oferit! Ai grija ce prostie faci!
Nu ma surprinde ca nu te-a ajutat cu nimic, sfatul meu, atata vreme cat n-ai inteles nimic din ce-am explicat acolo!
In caz ca nu stai bine cu memoria, tu ai intrebat "ce sa fac"...nu "ce sa cred" ( dupa cum i-ai raspuns lui DiiiaDy)!
Mai ai putin si pisi ochii pe-aici ca, nu stii ce sa faci, ca-ti place de ei, dupa care vii si ne raspunzi in, in 3 peri, ca tu ai mai avut prieteni si ca tu l-ai cunoscut si nu e mitocan!
Esti un copil care n-are in cap decat "pariu cu viata" si alte rahaturi si, vrei ne raspunzi, noua, in figuri de 2 bani!
Daca vrei sa tii cont de ce spunem, bine! Daca nu, fa cum te duce capu`!
Intr-adevar este putin cam complicata varsta ta pentru ca el te-ar putea considera un copil, dar asta nu inseamna ca este imposibil sa aveti o relatie.Eu zic sa vorbesti cu el si sa-l cunosti mai bine.Nu este ok sa iei decizii pripite, dupa ce va cunoasteti i-ai putea propune sa incercati sa aveti o relatie. Daca vrea, ai multa grija cu el pentru ca s-ar putea sa vrea cam ce vor majoritatea baietilor de la o fata(sex) daca nu esti pregatita spune-i asta dar daca va insista eu zic sa o lasi balta pentru ca este clar ca vrea doar sex si ca nu si-ar dorii ceva serios cu tine.Mult succes:*