Prin ceea ce ai trecut tu s-a numit aventura. Daca tii mult la el incearca sa il iei de mana si sa ii explici cum sta situatia, spune-i ca tii foarte mult la el. Iar daca el accepta sa fiti impreuna saruta-l tu intai. Ii va placea foarte mult. Daca dupa ceva timp banuiesti ca ii mai trimite mesaje de dragoste altcuiva lasa-l si nu-l mai baga in seama.
Multumesc mult! Imi place mult cum raspunzi . Poti sa imi zici si mie, te rog, cum sa ii zic ca am aflat ca iubeste o alta fata? Vreau sa vad macar ce explicatie are.
Sigur Spune-i, "Daca tot tii la mine, tii mai mult ca la ea?" El problabil o sa ramana uimit. O sa-si ceara scuze... si mai departe, nu stiu
Sigur, pai spune-i "Daca ma iubesti, tii la mine... etc.; ma iubesti la fel cum o iubesti pe ea?" Probabil o sa ramana foarte uimit, o sa te intrebe despre ce e vorba, o sa-si ceara scuze in cel mai bun caz... si mai departe nu stiu P.S. Am mai trimis un mesaj asemanator dar nu stiu daca a ajuns
Au ajuns toate.Multumesc mult :*
Ce texte aiurea are pe el " mumoaso ". Mie mi se pare imatur şi. cred ca nici el nu ştie ce vrea.
Mai bine te-ai desparti viata e lunga si ai pe cine sa cauti dar faci cum stii succes