| andrutzaa17 a întrebat:

am o problema si vreau sa va cer sfatul.este vorba despre un baiat(e din oras la mine). Cand ne-am vazut prima data, a fost in oras.se uita la mine, facea chestii ca sa ma impresioneze si mi-a zis in parc:-Ia loc domnisoara Andeea.Si mi-a aratat locul de langa el.am acceptat si dupa m-a intrebat ce fac.i-am zis ca bine, dar el? a zis ca bn.si dupa cateva minute, ca era si cu baietii si eu cu fetele, m-am ridicat si am placat cu ele.-Pa.-Pa.ne-am zis.m-a sunat a doua zi pentru ca a facut rost de nr meu de tel. si eu nu am raspuns, pentru ca nu stiam cine e.imi trimite apoi mesaj si zice:-Dc nu raspunzi mumoaso? A mai sunat si mi-am dat seama ca e el, dupa voce.Am discutat mult in acea searahappyo ora si ceva big grin.Cand ne-am mai intalnit o data in oras singuri nu stiu ce am patit si ne-am sarutat.m-a condus acasa si a plecat.ma suna in fiecare zi si tot vb la tel.imi trimite mesaje.imi zice intr-o zi prin mesaj:nu am mai iubit vreodata asa de mult o fata.esti foarte frumoasa.blabalbla.Intr-o zi am mers cu prietena mea la cineva si m-am intalnit cu el.I-am zis:-salut.a raspuns si apoi am intrat in bloc la "cineva", am uitat sa zic ca era cu un prieten de-al lui.Si acum incepe chestia care m-a deranjat.Colegele mele vazunda-ma cu el cred ca el e iubitul meu.dar nu cred ca, ii pot zice asa.voi ce credtei? se poate numi iubit? + ca o colega mi-a zis ca o alata colega de-a mea.Alesia a primit de la el un mesaj de la "iubitul meu" in care ii zicea : tu stii ca te iubesc, nu? Iar el ( Cristi ) mi-a zis la telefon ca Alesia s-a suparat pe el si ca nu vb cu el. Oare de ce i-a zis asa...in timp ce mie imi zice prin mesaje:T besk! va rog ajutati-ma.nu stiu ce sa cred? sa fiu oare cu el intr-o relatie? sau sa il las balta? Sa stiti ca parera voastra conteaza enorm de mult.Va multumesc si vreau sa va zic ca cel mai bun raspuns primeste Funda :X.as vrea sa ii zic ca am aflat de la cineva,fara sa ii zic numele fetei ca stiu ca i-a zis :te iubesc si nu mai stiu eu ce,cumas putea sa-l iau,tinand cont ca ma intalnesc astazi cu fetele, iar el iese cu baietii, si cand intru in discutie sa ii zic.merci fetelor

Răspuns Câştigător
| QkQ a răspuns:

Prin ceea ce ai trecut tu s-a numit aventura. Daca tii mult la el incearca sa il iei de mana si sa ii explici cum sta situatia, spune-i ca tii foarte mult la el. Iar daca el accepta sa fiti impreuna saruta-l tu intai. Ii va placea foarte mult. Daca dupa ceva timp banuiesti ca ii mai trimite mesaje de dragoste altcuiva lasa-l si nu-l mai baga in seama.

7 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Ce texte aiurea are pe el " mumoaso ". Mie mi se pare imatur şi. cred ca nici el nu ştie ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, te rog eu, lasa-l balta, eu sunt baiat, e doar un vrajitor de fete, indiferent de ce simti tu pentru el, da-i papucii, doar ai si tu o demnitate si o prestanta.

| andrutzaa17 explică (pentru QkQ):

Multumesc mult! Imi place mult cum raspunzi happy. Poti sa imi zici si mie, te rog, cum sa ii zic ca am aflat ca iubeste o alta fata? Vreau sa vad macar ce explicatie are.

| QkQ a răspuns (pentru andrutzaa17):

Sigurbig grin Spune-i, "Daca tot tii la mine, tii mai mult ca la ea?" El problabil o sa ramana uimit. O sa-si ceara scuze... si mai departe, nu stiustraight face

| QkQ a răspuns (pentru andrutzaa17):

Sigurbig grin, pai spune-i "Daca ma iubesti, tii la mine... etc.; ma iubesti la fel cum o iubesti pe ea?" Probabil o sa ramana foarte uimit, o sa te intrebe despre ce e vorba, o sa-si ceara scuze in cel mai bun caz... si mai departe nu stiustraight face P.S. Am mai trimis un mesaj asemanator dar nu stiu daca a ajunsbig grin

| andrutzaa17 explică (pentru QkQ):

Au ajuns toate.Multumesc mult :*

| ionutz2181 a răspuns:

Mai bine te-ai desparti viata e lunga si ai pe cine sa cauti dar faci cum stii succes