| anonim953421 a întrebat:

am o problema, sper sa ma lamureasca si pe mine cineva. deci am facut sex cu iubitul meu si s-a rupt prez. Am luat dupa 4 ore pastila de a 2a zi si a2a pastila am luat-o dupa 12 ore. Dupa vreo 5 zile am avut o sangerare care a tinut cam 4-5 zile. Problema este ca nu stiu daca a fost ciclu sau a fost din cauza pilulei. Trebuia sa imi vina ciclu in 16-17, dar azi este 20 si inca nimicstraight face. Am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. Deci chiar mi-e frica pentru ca inca nu mi-a venit ciclu.

13 răspunsuri:
| DEnis_Denis_1995 a răspuns:

Mai fa un test de sarcina!

| papusica987 a răspuns:

Stai linistita, asa am patit si eu din cauza pilulei, deregleaza organismul.
te pup.

| Vix999 a răspuns:

Ma da voi chiar nu cititi deloc prospectele alea?
De la pastila de a doua zi este OBLIGATORIU sa iti vina menstruatia in maxim 15 zile! Deci da, a fost ciclu.
Doamne ...asa ma enervati ca va apucati sa faceti sex si sa luati chimicale fara sa aveti habar de nimic!

| anonim953421 explică (pentru Vix999):

Daca s-a rupt prezervativu ce era sa fac?

| anonim953421 explică (pentru papusica987):

Deci ciclu mi-a venit in 5..si trebuia sa imi vina in 16-17. e ok? adica e prea repede.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ţi-am răspuns mai pe larg ( şi mai exact ) în 6 noiembrie.

Apoi, n-ai dat datele exacte : în ce dată ai avut ultima menstruaţie, în ce dată ai luat Postinor 2, care este durata ciclului tău menstrual ( câte zile ţine, 28, 30 sau câte ), etc.

Fără aceste date NU pot să-ţi dau un răspuns mai concret!

| anonim953421 explică (pentru bursuc001):

Ultima menstruatie a fost in 18 octombrie... apoi in 27 s-a rupt prezervativul si am luat pastila de a2a zi. iar durata ciclului menstrual este de 27-28 zile happy

| anonim953421 explică (pentru bursuc001):

Si stiu ca mi-ai mai raspuns odata dar chiar sunt foarte speriata..si de aceea tot insist pe subiectul acesta happy

| s7ryke a răspuns (pentru anonim953421):

Un sfat pentru viitor cand aveti chef de nebunii luati mai multe prezervative nu doar 1...

| Vix999 a răspuns (pentru anonim953421):

Pai bun...da tu iei asa pastile fara sa citesti si tu ce iei?

| papusica987 a răspuns (pentru anonim953421):

E ok stai linistita
o sa se regleze...;*

| irrumator30 a răspuns:

Acea pilula, face ca sa iti provoace un ciclu, ca sa nu se instaleze sarcian. Asa se explica acele sangerari de cateva zile. Ciclul tau a fost dereglat de pilula. Totusi, pentru orice eventualitate mai fa un test de sarcina, si daca tot nu poti dormi linistita, du-te si la un consult ginecologic. mult succes!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru anonim953421):

Deci, situaţia este următoarea :

În 27 octombrie ai luat Postinor2 şi în perioada 1-4 noiembrie ai avut o sângerare care era EFECT advers al pilulei - deci, NU era menstruaţie!

Uneori, în primele 5-7 zile ( după administrarea tabletei ) apare această sângerare care poate dura 3-5 zile.

Menstruaţie NU putea fi deoarece ciclul tău este de 27-28 zile, iar din 18 octombrie până în 1 noiembrie sunt DOAR 14 zile.
Chiar dacă menstra ar putea veni puţin mai repede ( conform prospectului ), NU poate veni mai devreme cu 14 zile!

Menstruaţia TREBUIA să-ţi vină în 14-15 noiembrie.

Deci, TREBUIE să faci 2 teste de sarcină, la interval de 3 zile între ele, pentru a verifica să NU fie vorba de o eventuală sarcină.
Dacă NU va fi o sarcină atunci poţi sta LINIŞTITĂ ştiind că întârzierea este din cauza unei dereglări datorate pilulei de a 2-a zi.

N-ai spun când şi cum ai făcut testul de sarcină pe care-l menţionai...

Dacă l-ai făcut CORECT, aşa cum explicam în răspunsul din octombrie, mai faci ÎNCĂ un test pentru CONFIRMARE.