Stai linistita, asa am patit si eu din cauza pilulei, deregleaza organismul.
te pup.
Ma da voi chiar nu cititi deloc prospectele alea?
De la pastila de a doua zi este OBLIGATORIU sa iti vina menstruatia in maxim 15 zile! Deci da, a fost ciclu.
Doamne ...asa ma enervati ca va apucati sa faceti sex si sa luati chimicale fara sa aveti habar de nimic!
Deci ciclu mi-a venit in 5..si trebuia sa imi vina in 16-17. e ok? adica e prea repede.
Ţi-am răspuns mai pe larg ( şi mai exact ) în 6 noiembrie.
Apoi, n-ai dat datele exacte : în ce dată ai avut ultima menstruaţie, în ce dată ai luat Postinor 2, care este durata ciclului tău menstrual ( câte zile ţine, 28, 30 sau câte ), etc.
Fără aceste date NU pot să-ţi dau un răspuns mai concret!
Ultima menstruatie a fost in 18 octombrie... apoi in 27 s-a rupt prezervativul si am luat pastila de a2a zi. iar durata ciclului menstrual este de 27-28 zile
Si stiu ca mi-ai mai raspuns odata dar chiar sunt foarte speriata..si de aceea tot insist pe subiectul acesta
Un sfat pentru viitor cand aveti chef de nebunii luati mai multe prezervative nu doar 1...
Pai bun...da tu iei asa pastile fara sa citesti si tu ce iei?
Acea pilula, face ca sa iti provoace un ciclu, ca sa nu se instaleze sarcian. Asa se explica acele sangerari de cateva zile. Ciclul tau a fost dereglat de pilula. Totusi, pentru orice eventualitate mai fa un test de sarcina, si daca tot nu poti dormi linistita, du-te si la un consult ginecologic. mult succes!
Deci, situaţia este următoarea :
În 27 octombrie ai luat Postinor2 şi în perioada 1-4 noiembrie ai avut o sângerare care era EFECT advers al pilulei - deci, NU era menstruaţie!
Uneori, în primele 5-7 zile ( după administrarea tabletei ) apare această sângerare care poate dura 3-5 zile.
Menstruaţie NU putea fi deoarece ciclul tău este de 27-28 zile, iar din 18 octombrie până în 1 noiembrie sunt DOAR 14 zile.
Chiar dacă menstra ar putea veni puţin mai repede ( conform prospectului ), NU poate veni mai devreme cu 14 zile!
Menstruaţia TREBUIA să-ţi vină în 14-15 noiembrie.
Deci, TREBUIE să faci 2 teste de sarcină, la interval de 3 zile între ele, pentru a verifica să NU fie vorba de o eventuală sarcină.
Dacă NU va fi o sarcină atunci poţi sta LINIŞTITĂ ştiind că întârzierea este din cauza unei dereglări datorate pilulei de a 2-a zi.
N-ai spun când şi cum ai făcut testul de sarcină pe care-l menţionai...
Dacă l-ai făcut CORECT, aşa cum explicam în răspunsul din octombrie, mai faci ÎNCĂ un test pentru CONFIRMARE.
beausingurlamasamea întreabă: