Deci tu esti fata si ai intrebat-o pe diriga aia/profesoara daca vrea sa iesiti la o intalnire? Eu cred ca ti s-a parut, dar na nu se stie niciodata la ce sa te astepti. Poate ii placea doar felul tau de a fi. Fa-te si tu ca ai uitat si salut-o cand o vezi pe la liceu.
Gandesti mult prea departe...tu esti eleva, ea e profesoara.
Nu cred e relatie mai mult decat o relatie elev -profesor.
Mai conteaza anii in cazul ei? Viseaza tot ca un copil.Auzi si tu sa se dea o profa de 28 de ani la o eleva de clasa a11-a.Crede cineva asa ceva? Atunci si eu cred in batman!
Doamne fereste. Fetita, tu delirezi. Serios, tu ai gandit tot ce ai scris aici?
Nu te crede nimeni. Poate i-o fi drag de tine (ca persoana, copil) dar in niciun caz altceva. Auzi, ca s-a rusinat In prima parte am crezut ca esti baiat.dar acum pfff ce fiinte inculte Spune-i la mama ta ca ai o problema, sa te duca la pshinolog, ai mari probleme cu gandirea ta
Bai fata cum poti gandi asa? Nu ai auzit de cazuri din astea niciodata? Thoamne in ce lume traiesti? In america e la ordinea zilei chestia asta si voi romanii cu mentalitatea voastra va minunatii la niste relatii perfect normale
Fereasca! Da or fost cazuri la mine in oras profesor de 30 de ani cu eleva de clasa a 9-a. Eu nu pot intelege pe unii oameni
Cum gandesc eu? Hahaha stai calm ca nu esti tu in America, sau alte tari. Se vede de la o posta ca a inventat totul. Minte!
Asa ca nu te mai baga ca nu pentru tine era raspunsul meu.
Copil fara educatie. pune mana pe carte si nu mai visa ca esti in tari straine Sunt de acord cu tine ca se mai intampla, dar nici in halul asta Revino-ti!
Sa inteleg ca indirect mi-ai adus injurii nu? Nu imi pun mintea cu altii a fost doar parerea mea. Eu incerc sa explic ca totusi daca chiar minte sau nu asta numai ea stie....in principiu in Romania sunt discriminati multi oameni dar nu mai intru in polemnici asa ca mai bine te las sa comentezi o seara placuta iti doresc!
Ai mare grija la limbaj! Oricat de revoltat ai fi trebuie sa pastram un limbaj decent pe site.Citeste regulamentul.
Buna
cel mai indicat e sa iti cauti de treaba si sa te axezi pe invatat..nu iti inteleg atitudinea, esti fata si vrei sa ai o relatie de amor cu profesoara? hai mai fata chiar visezi cu ochii deschisi? ce Dumnezeu, nu mai sunt baieti? armata nu se mai face, asa ca baietii sunt disponibili..trezeste-te la realitate!
O zi buna
In Romania te astepti la orice.
Bine, si eu am iesit cu o profa cand eram in liceu DAR eu mascul ea femela.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: