Pai nu stiu cum sa-ti zic.lumea spune ca iubirea n-are margini adica nu conteaza varsta sau diferenta dintre cei doi sau de e razboi sau pace. totusi diferenta conteaza de multe ori. gandeste-te tu de abia termini scoala si cum ar veni iti incepi viata de adult. viata de adult nu e usoara ai o gramada de responsabilitati si sa te mariti asa din prima cu un barbat care are aproape 30 de ani poate sa fie o problema. tu esti inca tanara si nu ai avut multi iubiti pana acum deci nuprea stii cum e sa ai o relatie amoroasa. chiar daca e un baiat bland responsabil si grijuliu poate sa aiba si vreo latura mai de amant, nu stii niciodata.mai sunt variante de ce sa nu-l accepte ai tai, de exemplu :
poate la un moment dat tatal tausau mama ta l-a vazut cu alta sau facand vreo prostie si atunci cred si eu ca vor sa-ti gasesti alt pufulete(iubit/barbat).
si uite iti mai zic o chestie : ai tai s-ar putea sa nu-l accepte pentru ca s-au gandid ca e din fata blocului si multe relatii care incep asa la vreo 2blocuri departare sau prin fata blocului se pot termina urat. doi la mana poate acum el e cu tine mai bland si mai grijului pentru ca n-ai terminat inca scoalasi esti inca cu parinti, dar atunci cand esti libera ca o pasare. cine stie ce-i trece tipului prin minte sa te transforme in vreo striparita doar a lui sau mai stiu eu in ce femeie boschetara. ai rabdare nu lua primul fat-frumos care se iveste, ai timp sa te mariti si sa faci copii.
Din pacate pentru tine, de obicei in asemenea cazuri parintii au dreptate. Daca tu faci acusi 20 de ani ( acusi face si el 27 de ani) si probabil ca la vara dai bacul, mai rabda putin, termina scoala si apoi spune-i ca esti libera, el la fel, si te poate lua linistit oficial de nevasta. S-ar putea sa fii uimita atunci de raspunsul lui.
Crede-ma ca EXACT ASA PROCEDAM. Deci tu crezi ca parintii mei nu sunt de acord din cauza varstei... de ce spui ca voi fi uimita de raspunsul lui? scuze, dar nu inteleg la ce te referi
S-ar putea sa nu mai aiba curaj - asta este in substrat. Uneori parintii mai si simt unele lucruri. Nu zic ca e bine ceea ce fac dansii acum dar... eu cred ca trebuie in primul rand sa iti termini studiile de 12 clase, iti iei bacul si te duci frumusel si dai admitere la faculatte pe fortele proprii. Este singura "arma" pe care o ai la dispozitie. Sa nu te superi pe mine, la 19-20 ani nu stii ce-i viata si nu i-ai putut cuprinde problemele ei marunte care macina. Lasa-l putin si vezi cum se va modifica comportamentul lui. Nu baga mana in foc pentru nimeni. Crede-ma ca sunt un barbat matur, trecut de o anumita varsta si gandesc cum probabil gandesc si ai tai. ai curaj si speranta. Roaga-te.
S-ar putea ca parintii tai sa se gandeasca si la diferenta de varsta. Si eu am trecut prin asta si desi intre mine si el erau doar 2 ani, parintii mei nu au fost de acord. Pur si simplu i-am luat de o parte si i-am intrebat care e problema si ce vad ei la el si nu le convine. Te sfatuiesc sa faci la fel. Cel mai bine ii sa vorbesti deschis cu parintii tai si sa iti explice fara ocolisuri ce vad ei. Si sa stii ca experienta lor de viata ii ajuta de multe ori sa vada lucruri pe care noi astia tineri nu le vedem. Acuma depinde doar de tine. Daca tu te vezi peste cativa ani maritata si alaturi de el pentru toata viata poti sa il alegi si peste parintii tai. Si sa stii ca tatal tau intotdeauna o sa tina mai mult la tine decat maica-ta. Pentru ca asa is ei, mai apropiati de fete si isi doresc sa le vada cu o treapta mai sus decat au fost ei. In plus barbatii sunt cam superficiali si uneori ajung sa zica una si sa faca alta. Poate te iubeste asta tu stii dar pune-te un pic in locul alor tai. Sfatul meu este sa discuti deschis cu ai tai ca sa afli ce au impotriva, alta cale nu vad. Spor.
Sunt ciudati parintii)Prietena mea este mai mica cu 3 ani decat mine si merg mereu la ea acasa si mama si tatal ei se uita ciudat la mineSincer din partea bunicii ei simt cea mai mare caldura(din rude) si imi este teama ca o sa imi spuna si mie taicasu sa o mai las in pace.Noi suntem impreuna de aproape 5 luni :d.Dar sa stii ca nu conteaza parerea parintilor.Acum traiesti cu ei dar in viitor vei trai cu jumatatea ta Deci nu conteaza ce spun ei