anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o problema, ultimul meu contact sexual a fost pe 3 februarie si mama cand vine acasa ( peste 2 sau 3 luni) vrea sa ma duca la spital la ginecolog ca sa vada ultimul contact sexual, este posibil sa vada sau este doar un mit? eu i am spus mamei ca nu am mai facut o de un an si acum recent cand am facut o am facut o doar de cateva ori...

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Ar fi imposibil sa si dea seama cand ai facut sex si de cate ori. E absurd. Mama ta vrea doar sa te tina la distanta de o viata intima promiscua si de aceea te ameninta ca te duce la un control ginecologic. E ceva copilaresc.

4 răspunsuri:
| stefandaniel94 a răspuns:

Nu are cum asa ceva...stai linistita doar de sperie putin

| Victoria18 a răspuns:

Ginecologul nu are cum sa isi dea seama cand sau cum a fost ultimul tau contact sexual sau de cate ori ai facut-o. E imposibil de fapt, el isi da seama daca o fata mai e sau nu virgina. Atat

| Holiday a răspuns (pentru Victoria18):

"...el isi da seama daca o fata mai e sau nu virgina."

Nici macar asta nu poate constata. Ruperea himenului poate avea cauze multiple. El doar poate constata, eventual, starea himenului.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca nu mai esti virgina, nimeni si niciodata, NU poate constata sau sa-si dea seama daca vaginul a fost penetrat cu doar cateva minute mai devreme. Consider ca orice comentariu in privinta celor afirmate de mamei ta este inutil si ar fi si lipsit de sens. laughing