Nu prea mai ai ce face, cand intervine monotonia e mai bine sa te opresti decat sa devii penibil, v-ati cunoscut cand erati prea tineri si intre timp ati evoluat diferit si nimic nu va mai merge ca la inceput, e cazul sa te resemnezi si sa ii oferi libertatea care si-o doreste
Imi pare rau dar sunt casnicii cu copii care se despart din motive asemanatoare, nu ai de ce sa regresti, face parte din invatamintele vietii, ai avut parte de o experienta, si vei mai avea probabil si altele cu final neasteptat
Da dar de ce sa renunt ce iubesc asa de mult. acum ceva timp a avut un avort spontan si crede ca nu o pot consola, poate afecta psihic avortul?
Cum vine treaba asta cu monotonia eu nu am înțeleso deloc, dacă vă iubiți nu are ce exista monotonia între voi. Și chiar dacă ar fi, ați găsi să faceți ceva. Gen mergeți la muzeu!
Da pentru o femeie este foarte dificil sa treaca prin asa ceva atat psihic cat si fizic sunt niste dureri foarte mari probabil a demoralizat-o foarte mult pentru ca un avort inseamna teoretic omorarea unui copil ceea ce pentru o fata/femeie este greu sa treaca peste bine sunt si cazuri in care trec usor si nici macar nu le pasa dar nu cred ca prietena ta intra in aceasta categorie
Si mai de curand imi tot spune ca poate ar fi mai bine sa incercam sa nu ne mintim crede ca o mint in legatura cu ceva adica mama mea vitrega care s-a dat la mine acum ceva timp si am refuzat-o.nu stiu cum sa ii demonstrez ca nu este nimic intre noi.
Hey,eu sunt de parere ca relatiile pe net sunt cele mai complicate. Exact cum ai zis si tu..la inceput totul este roz, dar dupa aceea persoana pe care credeai ca o cunosti.De fapt nu e tocmai ceea ce parea inainte...eu sunt de parere ca daca nu mai merge sa o lasi sa fie fericita ..altfel nu o sa fiti fericiti nici unul
Hai sa iti explic sunt unele femei si uni barbati pe lumea asta care se plictisesc facand acelasi lucru mereu, mereu si iar mereu si de multe ori se ajunge la despartiri sau chiar inselat, monotonia intervine la 98% din cupluri si ca sa poti trece peste aceasta stare ca teoretic este o stare, trebuie sa stiti amandoi cum sa procedati si ce sa faceti nu numai unul singur sa incerce iar celalalt doar sa stea si sa priveasca.Iar in cazul de fata este vorba despre monotonie in viata sexuala care este tot acelasi lucru practica mereu aceiasi pozitie in acelasi loc si probabil ea s-a plictisit de rutina asta si vrea ceva nou
Ai putea sa ma ajuti cu niste sfaturi? presupun ca esti femeie so stii destul de bine ce vrea sa auda.
Cred și eu dacă ei doar ies se plimbă se pupă beau un suc și atât e logic. să se plictisească
Asta este nasol cum a putut mama ta vitrega sa faca asa ceva? incearca sa stai de vorba cu ea, dar parerea mea este ca isi cauta motive
Eu as putea sa te ajut ca nu imi este greu sa iti dau cateva sfaturi si as face lucrul asta cu placere dar trebuie sa imi spui exact cum pot sa te ajut
Stiu si totusi asta este ca nu e adevarat am refuzat-o, cum as putea sa ii fac pe plac daca ea crede ca ma culc cu mama mea vitrega.lasa-mi un id sau numar de telefon pe privat te rog frumos.Sunt pus intr-o situatie critica.VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFATURI O SA VA POVESC MAI MULTE DESPRE CUM A DECURS RELATIA MEAIN ULTIMILE 2 SAPTAMANI VROIA SA SE OMOAE PENTRU MINE SI AM CHEMAT SALVAREA.
Eu nu pot pentru ca sunt inca junior lasa tu id tau aici daca vrei
Deja 2 ani si jumatate este mult pentru o relati la aceasta varsta si este normal sa apara plictiseala.