Mai bine singura decat in compania nepotrivita. Sa stai langa un barbat caruia ii spui sa isi gaseasca un job, e penibil. Daca il intretii tu. este clar. Sper ca nu se intampla asta. Normal ca iti spune ca se schimba si asmd, pentru ca el e cel usor. Un om care se schimba, tace si face. El stie sa iti vanda replici si atat. De schimbat vezi si tu ca nu se schimba. Daca simti ca vrea doar sex si tu nu vrei doar acest lucru, testeaza-l.
Toate relatiile sunt lapte si miere la inceput, lumea isi arata cea mai buna versiune si nici nu isi permite atat de multe. Si inca ceva, un om nu se va schimba vreodata pentru ca ii spui tu, se va schimba daca vrea el, cand vrea el, daca isi doreste cu adevarat. De asta sunt barbati care de ani de zile merg pe Ma voi schimba, partenerele lor accepta si sunt cumarate cu vorba, nu cu fapte. Ca si al tau, de altfel. Vorbe avem din plan, fapte? Deloc.
Daca ar fi fost un partener ok, care ar fi tinut la tine si la relatie, daca nu isi convenea ceva, schimba acel lucru, nu statea sa te amageasca. Bine ca iti dai seama ca lupti singura, asta ar trebui sa iti dea de gandit. Bafta
Nu ramai singura...o femeie isi gaseste pereche mult mai usor decat un barbat. Vezi ce vrea ala despre care spui tu ca vrea doar sex, tine-l agatat, nu-i da pasarica repede, fa-l sa astepte. Daca isi pierde rabdarea, ai confirmarea ca voia doar sex. Daca te asteapta, atunci poate construiesti ceva cu el. Nu e ceva garantat, barbatii versati stiu tactica asta si asteapta pana isi ating scopul, dar probabilitatea sa astepte e mica, pentru ca de cele mai multe ori ei merg sa caute o tinta mai usoara.
Nu e neaparat ca il intretin eu, mai face si el cate ceva sa aduca un ban dar nu e suficient, nu vreau sa para ca sunt vrei figuranta si ca vreau tot pe tava, i am cerut doar necesarul, i-am spus de nenumarate ori sa isi caute un job in tara ca o sa ne descurcam cu 2 salarii dar el viseaza sa plece in strainatate ca acolo e salar mai mare sa isu cumpere masina si nu stiy ce combinatii mai are el in cap. Eu de altfel nu sunt asa, eu as vrea sa ies sa ma distrez, am doar 18 ani daca nu ma distrez acum atunci cand? El nu vrea in cluburi nu vrea sa munceasca nu vrea nimic.El viseaza doar bani si masini si bine inteles sa iesim in fiecare seara in parcare cu prietenii lui.Eu sincer as vrea sa ies sa ma distrez as vrea putina andrenalina as vrea o persoana care sa ma faca sa ma simt bine,el are pretentia sa merg la scoala la lucru si dupa sa ies cu prietenii lui,eu nu vr asta eu vreau sa ies in weekend sa ma simt bine dar el nu e de acord si persoana despre care spuneam ca imi ofera acum atentie se comporta destul de frumos cu mine, chiar daca unoeri aduce vorba de sex, stie sa imi faca complimente ma face sa ma simt frumoasa si dorita, ceea ce iubitul meu nu mai face, eu si iubitul meu ne certam in fiecare zi si dupa seara are pretentia sa facem sex, si clar ca eu refuz si dupa incepem o alta cearta. Tin sa mentionez ca persoana care imi ofera acum atentie este cu mult mai matura decat mine, de aia ziceam daca merita sau nu sa ii dau o sansa
Iubitul tău este te va transforma în cârpă de șters pe jos și sluga casei dacă nu pui punct relației. Vrei mai bine sa fii preș decât sa fii singura fără prieteni?
La 18 ani singura ta grija este examenul de bacalaureat și apoi la facultate sa iti trăiești Studenția (cea mai frumoasa perioada) și sa străbați cearsafuriile căminelor universitare
I-am spus si lui ca astea nu sunt probleme pentru varsta mea, dar el zice ca trebuie sa luptam acum ca mai tarziu sa fim fericiti dar el nu lupta asta e problema
Relatie fara viitor, sa intretii un trantor si sa va certati tot timpul.
Frica ca vei ramane singura?
Sunt milioane de oameni muncitori si cu casa si tu stai intretii un trantor si-ti este frica ca te va parasi?
Mai fetita, trezeste-te la realitate, ca putori din astea gasesti peste tot, cauta-ti un barbat adevarat, care sa te iubeasca, sa te respecte si care sa vina cu bani acasa, ca asta-i si prost si fudul si nu vei face nimic, niciodata cu el.
Manipulare pura, vrea sa te păcălească sa devii SCLAVA LUI. Vrea sa te facă SLUGA CRATITEI la Varsta la care tu trebuie sa iti construiesti un viitor. Se vede de la o posta ca nu are școală și cel mai sigur în straintate va fi doar un sclav pe plantație și va culege căpșuni. Ai vrea o relație cu un așa ratat>? URGENT despărțire și fugi cât te tin picioarele altfel vei regreta
E clar ca nu ai o relatie buna cu acel tip. Sfatul meu este sa nu mai pierzi timpul cu el. Nu esti maritata cu el, n-ai copii cu el, nu te leaga nimic de el. Poate ti-o fi mila de el, dar trebuie sa te gandesti la tine in primul rand nu sa te sacrifici pentru el. E o vorba care spune: pe cine nu lasa sa moara, nu te lasa sa traiesti.
Asa cum ai gasit un alt admirator care te apreciaza mai mult, poate si pentru ca e la inceputul relatiei, asa iti vei gasi alt iubit. Trebuie sa ai mai multa incredere-n tine.
Nu merita sa mai lupti si nici singura nu vei ramane
Tu alegi ce vrei sa faci spre binele TAU!
Cam da, la varsta aia majoritatea raman mame singure ) La 18 ani trebuie sa te uiti dupa facultate nu dupa barbati.
Ma gandesc si la facultate, viitorul meu e pe primul loc
Pai atunci lasa-l pe iubi sa isi vada si el de viata lui
Din cate spui, sunteti incompatibili. De persoana nepotrivita nu trebuie sa tragi, face lucrurile de la sine, fara sa ii spui tu.
Eu inteleg ca se comporta frumos cu tine si asa mai departe, insa, nu este de ajuns. Una este comportamentul si una actiunile, deciziile. planurile pe viitor sa spunem.