O minciuna grosolana si un gest oribil din partea lui...te-ai gandit cum ar fi fost daca fata ar fi acceptat?
Ia intreaba-l!
Si,oricat te-ar durea,vezi-ti de drum,pacat de cei doi ani pierduti ai tai,pentru ca de data asta ai aflat,dar ca sa se comporte in felul asta indraznet si nesabuit,are el mult mai multe pe constiinta!
Si-a mancat omenia cu tine, draga mea, increderea ta in el s-a distrus, fa-ti inima piatra si vezi-ti de drum.
Daca il ierti, esti singura rapunzatoare pentru lacrimile tale viitoare!
Imi spune ca nu este adevarat ca fata si prietenul lui cel mai bun ma mint ca el nu a vrut sa faca nimic a fost doar o gluma nevinovata (((
Si-l crezi, nu? De-asta plangi...
Daca asta a fost o gluma nevinovata ma intreb cam cum ar fi o gluma sanatoasa la acest personaj!
Oricum, acum e dispus sa spuna orice, numai sa-l ierti.
Eu nu l-as ierta.
Nu il cred, stiu ca ma minte... Nu pot sa stau fara el, am trecut prin prea multe pentru iubirea noastra si acum imi e greu sa dau cu piciorul la 2 ani((((
Atunci vrei sa-ti mai pierzi inca doi ani alaturi de el?
Vei plange si mai mult!
Dar va fi prea tarziu!
Si el se gandeste ca e usor sa te prosteasca si-o sa-l ierti...
Asta numesti tu iubire? :O Bineinteles ca este un sarlatan. Evita-l pe cat de mult vei putea deoarece o te va ruina din mai multe puncte de vedere.
Esti o pitipoanca manelista sper sa mori :) http://www.youtube.com/watch?v=pIRuBZNVjNg
Lupul isi schimba parul dar naravul ba, daca il mai bagi in seama esti cea mai mare fraiera, si nu mai plange ca ma faci de ras, suntem din acelasi oras, ce naibii, facem tribul de ras? capul sus si mai vorbim, ceea ce iti scrie greece12 e bine de retinut
Ce sa credem? Ca esti o fraiera care s-a indragostit de-un c...var. Pacat de timpul pierdut.
Numai plang m-am obisnuit cu ideea ca nu mai este langa mine si ca imi este mai bine fara el :-)
Asa mai printeso, pai ce facem aici? Capul sus! privirea inainte! ca baieti sunt destui
Mutubal întreabă: