| Adutzaa23 a întrebat:

Am o relatie de aproape un an si in tot acest timp prietenul meu este foarte gelos, mereu se supara cind es cu prietenii practic stau numai in casa.Mentionez ca mi-am inceput si viata sexuala cu el si mereu imi reproseaza ca daca il voi lasa cu nimeni nu ma voi intilni deoarece numai sunt virgina.Crede ca il schim fapt pe care nu l-am facut niciodata. Ajutati-ma ce sa fac in acest caz voi gasi alta persoana care sa aiba incredere in mine si sa ma acepte asa cum sunt (((Funda!

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Si ce trebuie sa faci? Sa stai inchisa in casa pana are el chef de tine sa iesiti? Iti pierzi timpul aiurea cu cine nu trebuie. Nu mai conteaza in ziua de azi daca mai esti virgina sau nu, spune numai aberatii. Daca ti-ai inceput viata sexuala cu el nu inseamna ca trebuie sa stai la fundul lui si sa il asculti in tot. Cati ani ai tu?

10 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Ce-a zis, că nu te mai ia nimeni că nu ești virgină? laughing
Vezi ce pățești dacă nici tu nu stai locului?!
Dă-l în mama lui, cum i-ai putut permite?!

| Mirke a răspuns:

Nu mai astepta, iesi din casa ca trece vara, lasa-l draq ca gelosi ca el mai gasesti, da el fata ca tine nu va mai gasi, sa dea dumnezeu!

| Andreeac33 a răspuns:

E normal sa fie posesiv, gelos, dar ceea ce face el e deja prea exagerat.Eu zic ca te vrea pentru distractie, ca iti da sperante pana are chef de tine si dupa pauza, e doar o parere.Eu zic sa ii platesti cu aceeasi moneda si sa pui punct relatiei daca nu mai ti la el.O sa gaasesti persoana potrivita care te accepta asa cum esti tu, care iti apreciaza defectele si te vede perfecta, doar ai rabdare si cauta.

| NiKoLeT a răspuns:

Citi ani ai tu/? dar el?

| Adutzaa23 explică (pentru Djlsghtnquuw):

16 ani...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Î si bate joc de tine nu vezi? Desparte te de el că nu te merită. Din gelozie o să te si bată.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Adutzaa23):

Ai innebunit? 16 Ani ai? Scuză mă că ti am zis asa, dar de ce ai acceptat să i ti incepi viața sexuală cu el?, el citi ani are? Păcat, mare păcat, ti ai distrus copilăria.

| DeeaMarry a răspuns:

Vezi de ce spun toti oamenii cu capul pe umeri de pe site-ul asta sa asteptati? Nu e o vorba doar asa, sa fie zisa. Si nu pateste nimic bietul baiat daca sta "pe uscat".
Nu a trecut nici macar un an si ti-ai si inceput viata sexuala cu el. Acum incepi sa il cunosti cu adevarat, sa iti dai seama cat de gelos si posesiv este. Plus ca face un lucru foarte josnic, si anume sa te faca sa crezi ca nu mai valorezi nimic fara el.
Normal ca vei gasi alt baiat, unul care sa te iubeasca cu adevarat! Dar daca nu deschizi bine ochii si nu realizezi nici acum ce greseala ai facut, la fel te vor folosi toti ceilalti.

| DeeaMarry a răspuns:

Doamne, ai doar 16 ani... Nu stiu ce a fost in capul tau sau unde sunt parintii tai.

| NiKoLeT a răspuns:

OMG! nu atrage atentie si lasa-l, nu vezi? isi bate joc, doar te ameninta, nu-i chiar mare catastrofa ca ai inceput viata sexuala, dar totusi ai facut o ft ft ft ft ft mare greseala!