| laviniabeluska11 a întrebat:

Am o relatie de un an care merge foarte bine. Dar as vrea sa vad părerea voastră intr-o privinta. La începutul relației, nu mergea deloc partea cu sexul. Ba nu avea erectie, ba dura maxim 5 minute. Asta a fost cam in primele 3 luni de când am început sa facem dragoste. El îmi spunea ca o sa fie mai bine. După luni a devenit foarte bun. Facem si cate o ora fara oprire. La început ea foarte retinut si nu avea curaj de nimic. Mă dezbraca timid si nu schimbam pozitia. Acum vrea sa facem cat mai multe lucruri, sa incercam diverse pozitii etc. Tremura cand primea oral la început, iar acum nu se satura. Ar vrea nonstop si oriunde. Mi-a zis ca eu îl fac sa fie asa bun in pat. Oare asa este?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai descris cu atata convingere si ''patos'' in exprimare incat in mod absolut sigur ai perfecta dreptate in privinta tuturor aprecierilor tale. La mai mult si la si mai bun...in pat! big grin

| Romanul86 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Clar e Sex Power! Sau ea a devenit Sex power! Nu putem știi!

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

De ce ai dubii despre faptul ca tu il faci sa fie bun in pat? Crezi ca face ceva cu alte persoane? Sau ca ia stimulante? Daca e prima varianta, nu te lua numai dupa faptul ca a devenit bun in pat. Iti trebuiesc si alte dovezi. Nu lasa asta sa iti strice relatia daca nu ai suspiciuni serioase. Iar daca te referi la faptul ca s-ar putea sa ia stimulante, o face evident ca sa te multumeasca pe tine. Si nu ar trebui sa il lasi sa isi faca rau singur luand pastile doar pentru placerea ta. Asa ca vorbeste cu el. Daca ai venit pe acest site, sa intrebi chestia asta inseamna ca ai dubii. Ca nu sti ce sa crezi. Spune-i chestia asta si vezi ce spune. Tu hotarasti daca raspunsul lui este satisfacator pentru tine. Sa stii insa, ca prima oara cand intreti relatii sexuale cu cineva, nu rezisti mult. Incetul cu incetul incepi sa te obisnuiesti cu chestia asta si prin urmare rezisti mai mult. E ca si sportul. Fara antrenament nu rezisti exercitiilor intese pentru mai mult de 10 minute. Dupa mult antrenamemt insa, devi puternic si rezistent. Iar acum ca se poate ridica la nivelul tau, si normal ca ii place mai mult. Faza cu non-stop si oriunde nu mi se pare insa OK. Trebuie sa inteleaga ca exista o limita. Altfel, riscati sa faceti din relatia asta o simpla placere materiala. Iar cand unul dintre voi se satura de sex, celalalt are sa se plictiseasca. Asa incep inselatoriile care duc la despartire. Pune o limita pe care sa o respectati pana nu e prea tarziu. Si comunica cu el despre dubiile tale. Sper sa fi fost de ajutor happy

| HadesSs a răspuns:

Oarecum m-am regasit in ce ai scris tu aici asa eram si eu cand am fost virgin si am inceput sa fac prima oara sex cred ca aceiasi problema a fost si la el pana a dat de gust, apoi a tot exersat pana a reusit sa fie bun si da mi se pare normal ca vrea din ce in ce mai mult. Deci nu iti mai fa griji si savureaza partidele de sex. La cat mai multe orgasme.

| IamJoKeR a răspuns:

Să-ți facă și el ție