Da e greu pentru tine, ti-ai pierdut increderea in el! Tradarea lui te-a facut sa il privesti dintr-un alt unghi total defavorabil pentru el! Cu toate ca el a ales sa ramana cu tine nu-i poti trece cu vederea acest episod! Doar tu iti poti raspunde, daca simti ca relatia cu el iti face mai mult rau, e bine sa renunti oricum ti-a inselat increderea si te roade si macina acest lucru! Nu stiu cati ar accepta sa treaca peste asta! Eu iti doresc sa ai luciditatea necesara si sa decizi singura ce trebuie sa faci, totul tine de orgoliul tau! Daca aceasta gelozie pe care el ti-a strecurat-o nu iti da pace...sa stii ca baietii nu incep si o sa se termine cu el mai ales ca are o imensa Bila neagra in fata ta! multa bafta!
Pff este foarte complicat, si eu nu cred ca ar trebui sa iti raspund la intrebarea ta, deoarece nu stiu ce gandesti despre el si nu cont daca imi spui sfatl meu este sa iti asculti inima si cu adevarat crede-ma ca te va duce pe drumul cel bun >Bafta:*
Cu placere! Ma bucur ca te-am putut ajuta! Sper sa reusesti sa iei decizia corecta! Merit si o funda nu?
Anonima17191 întreabă: