| AndreeaDeea002 a întrebat:

Am o relatie recenta, iar eu si prietenul meu am vorbit despre toate...printre care relații intime.
El e mai mare ca mine cu 3 ani.
Astăzi m-a intrebat daca dupa un timp când va fi momentul am face dragoste.
Eu sunt virgină și nu stiu, imi e frica.
Va rog sa ma ajutati cu cea mai bună decizie.
Căci mama mea e cam dură și nu pot vorbi lucrurile astea cu ea.

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Pentru a face sex trebuie sa fii pregatita biologic, psihologic si emotional. Cand faci sex la intamplare, iese ce iese. Nu vrei ca prima experienta erotica din viata ta sa fie una dezastruoasa. Cei mai multi adolescenti nu au experienta si se grabesc sa termine. Se termina si gata. Se cred barbati. Fals.
Ia decizia cea mai buna pentru tine gandindu-te in primul rand la tine nu la un pustan care si-a decalotat puta de curand si se crede barbat.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce decizie vrei sa ia niste necunoscuti de pe un forum pentru tine, serios acum? Nici atata discernamant nu ai ce sa iei singura o astfel de decizie? Daca nu ai inseamna ca clar nu esti suficient de dezvoltata

| Plato a răspuns:

Puteai specifica ce varsta ai.
In orice caz, eu cred ca respectivul urmeaza sa-ti puna un numar de serie. Stii, cum au obiectele alea facute pe banda, masinile etc.
Stiu ca vorbeste frumos si pare extraordinar, dar dupa ce te taie de pe lista, lucrurile iau o turnura neasteptata. Neasteptata pentru tine, ca eu ma astept. laughing
Si mai clar: te vede doar ca pe un obiect sexual, un trofeu de pus in vitrina. Sa nu crezi o secunda ca te iubeste pentru "felul tau de a fi" laughing Te ia doar la un test-drive, ca n-are bani sa te ia pe tine din showroom.
Am incercat sa fiu subtil, dar daca vrei si varianta neprelucrata: te fufu si te lasa. 99.99%

| Plato a răspuns (pentru Plato):

Mi-ai amintit de asta: https://www.youtube.com/watch?v=XFiggfG8tng

P.s: El NU te vede asa :))

| RoCkKiD a răspuns:

Nu exista cea mai buna decizie. Nu exista prea tarziu si (evident fara exagerari) prea devreme. Momentul cel mai bun e cel ales de ambii parteneri. Nu o sa se ti se schimbe viata cu nimic, nu o sa fii mai matura sau mai femeie decat estia cum.

Tot ce conteaza este daca vrei sau nu.

| sofisis a răspuns:

Este normal sa te intrebe iar tu, teoretic, e normal sa te gandesti ca da. Acum depinde cati ani ai. Depinde cand si unde vrei sa aiba loc evenimentul. De principiu iti spun asa: daca te simti presata sa faci sex, nu face. Daca te simti vinovata ca nu faci si d'aia vrei sa faci, nu face. Daca o faci pentru ca el sa nu te lase pentru alta, nu face.
Faci sex in momentul in care nu te intereseaza daca te lasa a doua zi ....atunci esti cu adevarat pregatita. Atunci cand faci strict pentru ca vrei tu, cand actul sexual e facut pentru tine si din motivatiile tale proprii si personale.

| GirlOnline81 a răspuns:

" Va rog sa ma ajutați cu cea mai buna decizie".
Ne intrebi pe noi când e ok sa faci sex cu iubitul tău? Ei bine, răspunsul e simplu: când vrei.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru sofisis):

Subscriu 1000 %!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

De ce nu spui si cati ani ai ce experienta?!
Oricum, se pare ca esti junioara, deci ar trebui sa te limitezi doar la la PETTING!
Daca nu accepta, e clar ca nu ii pasa de tine si vrea doar sa fie "primul" la tine!
Daca e corect, afectuos sincer si respectuos, te asteapta si 2 ani, daca nu, nu.
Nu risca si nu ceda asa, e pacat si ai sa regreti!
Mai bine citesti si te descoperi si te joci/mangai/dezmierzi solo.
SEXUL NU E CIOCOLATA!

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu te simți pregătită nu o face, mai târziu poate vei regreta.

| RAY a răspuns:

Tu draga mea vrei nunta doar pentru a numai fi virgina,te inteleg = suna romantic si fiind bombardata cu telenovele, societate crezi ca astfel EL va sta cu tine toata viata,incredibil,monogaie pe viata cand majoitatea relatilor se termina in despartire si mai grav in divort cu un copil la mama fara tata, tu crezi ca virginitatea va fi o garantie ca tu il vei iubi o viata si el desigur, nu sunt o siguranta reala si o credinta atat,eu nu spun sa faci sex cu el si sa gandesti logic,sa iti folosesti creierul ala,virginitatea nu este o garantie de fericire, iubire, daca asa ar fi nu ar exista despartiti, suferinta, divorturi

| RAY a răspuns (pentru ywar):

Adica sa faca sex in noaptea nunti iar asta i va garanta iubire pe viata si fericire misto