anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o situatie foarte complicata in dragoste..Sunt impreuna cu un tip(x) dragut de vreo 4 luni:X..In timp ce eram cu el m-am indragostit si de alt-cineva(Y) de care acum sunt foarte apropiata.El mi-a zis ca ii place de mine si ca vrea sa ne combinam, dar eu l-am refuzat(desi doream sa fim impreuna).Nu i-am zis ca am iubit(suntem impreuna in secret, nimeni nu stie). Faza e ca cei 2 se urasc foarte mult, iar eu i-am zis lui Y ca il urasc pe X. Inima mea e impartita in 2 si nu stiu ce sa fac..In ultimul timp chiar incep sa ma indepartez de X. Ce sa fac? Pe cine sa aleg?

Răspuns Câştigător
| amalyaaaa a răspuns:

Pai atunci petreceti o zi cu unul si o zi cu altul si la sfarsit gandeste-te in ce zi ti-a batut inima mai tare. In ziua cu Y sau in ziua cu X si asa poti alege pe cineva.Si poti sa-i spui lui celui pe care nu l-ai ales ca ceva s-a schimbat, numai e aceeasi pasiune ca dinainte (daca asa simti). Si cum am supus in primul raspuns daca chiar te iubeste te va intelege.

25 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Pe Y

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Cred ca x si y o sa-i dea pana la urma un omor bun lui z.asa te-am botezat eu!

| amalyaaaa a răspuns:

Pai daca iti place de Y spune-i lui X ca nu mai simti nimic pentru el si daca el te iubeste va intelege si te va lasa sa pleci. Eu l-as alege pe Y.

| LovellyAngel a răspuns (pentru zeulzamolxe666):

laughing) ti-as da like, dar nu am cum...sad

| danceisme a răspuns (pentru amalyaaaa):

Mersi mult, dar nu e asa usor sa ii zic ca nu mai simt nimic pentru elsad mai ales ca nu ar fi adevarat.

| Azµre a răspuns:

Nici x nici y, altcineva!

| CersetoruVesel a răspuns:

Alege-l pe cel mai bun

| Jackul336 a răspuns:

"cat de nesimtiti sunt baietii astia, nu astiu sa se poarte cu o fata "
pacat ca nu am niste ghilimele mai mari

| Jackul336 a răspuns (pentru Jackul336):

Sincer mi e mila de tipii care sunt binecrescuti, stiu sa se poarte cu o fata, ii ofera tot cee mai frumos si surpriza, ea se gandeste la ultimul derbedeu de pe lumea pamantului sad suntem in haos sad

insa niciodata nu o sa doresc sa devin un derbedeu doar de placul unora

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zeulzamolxe666):

big grin un like(teoretic) si din partea mea!

| FemeiaPisică a răspuns:

Aceasta este o situaţie foarte complicată în dragoste? Mă faci să râd! Ţie ţi-ar plăcea ca iubitul tău să se îndrăgostească de alta şi să îi spună pe la spatele tău că te urăşte? ''Inima ta'' nu ştie ce vrea. Tot voi fetiţelor vă plângeţi că toţi băieţii sunt la fel, dar întâi uitaţi-vă la voi!

| iulia_7948 a răspuns:

Foarte complicatlaughing ai 16 ani?laughing.nu e nici unul insurat deci..nu e nimic complicat.

| LeMousiqe a răspuns:

Grea alegere.

| Bubulin4ik a răspuns:

Daca il iubeai cu adevarat pe X nu mai aparea si Y in viata si inima ta, asa ca ramii cu Y.
Bafta:*

| Birdie a răspuns:

De-asta sunt eu de părere că voi, copiii ăştia de 12-13 ani ar trebui să puneţi burta pe carte şi să staţi închişi în camerele voastre fără chestii care vă pot distrage atenţia.
Nu mai sunteţi deloc echilibraţi, credeţi că ajungeţi să iubiţi la vârsta la care unora dintre noi ne era ruşine să ne pupăm pe obraz.
În cazul în care n-ai 12-13 ani, înseamnă că problemele tale sunt cu atât mai mari cu cât nu reuşeşti nici măcar cu înaintarea în vârstă să faci diferenţa dintre "a iubi", "a plăcea", "a (te) ataşa". Dacă X era centrul universului tău, n-ai mai fi avut ochi pentru Y. Totuşi eu te sfătuiesc să iei o pauză şi să reflectezi asupra unor lucruri şi să iei o decizie numai când o să simţi că ai mintea îndeajuns de limpede. happy

| cristyblondu a răspuns (pentru zeulzamolxe666):

Ce pacat ca nu exista like aicilaughing domnisoara z creca o sa isi ia mare botezlaughing daca se afla necunoscutele din aceasta ecuatie x si ylaughing)

| scooby98 a răspuns:

Eu zic sa alegi cum alege si inima inchide ochii pentru un minut si gandeste-te

| RCristofor a răspuns:

Nici nu vreau sa-ti spun cum esti in situatia asta.

| danceisme a răspuns:

Ia mai terminati! Vi se pare ca stiti totul si sunteti in stare sa comentati.Da cand colo voi va pierdeti timpul cu 10 baieti si ziceti de mine ca sunt cu*va, dar nu va uitati in oglinda.Si daca voi, tot-stiutorii lumii, credeti ca nu e complicat, va inselati.Nici nu stiti ce e iubirea si ziceti ca sunt tar*a. Apropo: nu, nu am 12-13 ani, am 15 si nu cred ca sunt un bebelus ca sa-mi faceti reprosuri.Raspundeti doar daca stiti, nu ziceti la misto.

| danceisme a răspuns:

Cu violenta nu rezolvi nimic ba.winking Gurita micawinking Nu cred ca esti tu in stare sa comentezi.

| e1xtz a răspuns (pentru danceisme):

Viitorul tau e stralucit. Daca esti buna de sex, lasata de la natura, si nu ai tendinte de tuta toanta, poate ai noroc sa fii printre putinele zdrente care o duc bine intretinute de un burtos cu lant de aur la gat...astea sunt putinele, majoritatea se freaca pe o bluza si un cico la club, depinde de tine din care categorie vei face parte diun cele 2..alta optiune pentru tine nu vad...''succesuri''

| zeulzamolxe666 a răspuns (pentru LovellyAngel):

Ba ai, mai gandeste-te!

| danceisme a răspuns:

Ba nu! Veziti de treaba si du-te la scoala, ca se vede ca nu ai! Ce sa mai zic de cei 7 ani de acasa.

| danceisme a răspuns:

E o simpla greseala..rade ciob de oala sparta! Si vezi cum vorbesti ca de.ti dau una in moaca nu te vezi bine, nespalatule!

| danceisme a răspuns:

Te faci de ras, draga! Zice de mine ca is cu*va, da tu ce esti ba? Vezi-ti de treaba ca oricum nu te baga nimeni in seama, drogatule!