Ai dreptate, te-ai purtat destul de urat cu el. Adica el iti da semne ca te place, tu te faci ca nu stii, cand ba da, cand ba nu. Este normal ca el sa se simta respins, si cand se intampla treburi de astea este de asteptat ca sa devina mai uracios.
Te intreb, ce pana mea vrei? Sau ii da-i pace, sau recunosti ca vrei sa fii prietena lui si atunci te porti ca atare.
Sau vrei in continuare sa-l tii la foc mic? Ar fi foarte urat sa continui jocul asta prost.
Si am uitat sa mentionez ca ar fi primul baiat care sa zicem ca l-as saruta..si care m-ar tine in brate si sincer ma simt stanjenita...
Cam mare intrebarea. in fine
Ce ar trebui sa faci ..hmm...
Pai tu esti vinovata ina ceasta situatie nu-i asa?
Ar trebui sa te intanplesti cu el sau sa ii dai sms si sa ii ceri scuze pentru comportamentul tau si ca iti place de el...
Eu cred ca el o sa redevina asa bun cum ai spus ca era si ca o sa te placa si el daca o sa fii si tu draguta.
Bafta... Noroc
Nu cred ca e ceva "anormal" ca la 18 ani sa fii virgin(a). Prietenul meu avea 20 si eu 15 cand ne-am hotarit sa ne incepem viata sexuala(avem 4 ani impreuna). Eu te-as sfatui sa ai rabdare, sa nu-ti pierzi timpul cu relatii inutile.In primul rand gindeste-te daca intr-adevar merita. Eu de multe ori ma gindesc ca daca n-as fi avut prieten ar fi fost mult mai bine. Toate fetele viseaza la un print pe cal alb dar de cele mai multe ori se dovedeste ca si-au pierdut timpul si au suferit degeaba.La 18 ani baietii au cu totul alte preocupari. Daca as avea iar 15 ani i-as lasa toti de-oparte si m-as distra 24/24 fara ca cineva sa-mi ceara socoteala unde ma duc si cu cine. Nu trebuie sa te simti jenata daca nu ai un prieten.Din contra. Iar lui daca intr-adevar i-ar pasa de tine o sa te caute neaparat. O sa lase orgoliul la o parte si o sa-ti vorbeasca. Daca nu - inseamna ca nu merita. Bafta.
De ce sa o caute el? E neaparat ca baiatul sa faca totul?
In ziua de azi fetele sunt cele care se tin dupa baieti...
Nu cred ca o sa o caute, mai ales daca e orgolios... si asa nu o sa abia un prieten.
Acuma nu trebuie sa il ia de sot, il ia asa de prieten vorbeste cu el. chestii.
In fine fiecare gandeste diferit si face cum doreste
Nu am zis ca e ceva anormal ca la 18 ani sa fii virgin..am zis ca intr-un fel apreciez asta, pentru ca eu nu am de gand sa imi incep viata sexuala prea curand..si m-am gandit si eu la asta..pt ca eu nu am avut un prieten niciodata, la modul oficial pentru ca de fiecare data trebuia sa dau explicatii, cum cu cine..si nu imi place..plus ca uneori chiar nu am chef sa ies deloc si intr-un fel sunt "obligata"sa ies..si e vina mea pentru modul in care i-am vorbit, dorind sa nu creada ca sunt moarta dupa el sau ceva de genul pentru ca nu este asa.
"in ziua de azi fetele se tin dupa baieti"..si tie iti convine, nu? mda..nu sunt genul disperata sa am un prieten..adica nu tin neaparat lucrul asta pentru ca mie imi place mai mult libertatea..si desigurfiecare gandeste diferit
Prin orgoliu scapi cel mai usor de prieteni, asa ca daca esti constienta ca ai gresit lasa orgoliul si cere-ti scuze. Succes!