| Hdnenajrnr a întrebat:

Bună am observat ca iubitul meu nu mă dezbracă în partea de sus în timpul sexului aveți niște sfaturi?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca nu-i interesat sa piarda timpul cu ceva ce nu-l excita sau atrage, ci direct sare pe tine si probabil intra vaginal, fara sa aiba grija sa te excite iantai facandu-ti un preludiu bun, nefiind important epntru el decat sa-si satisfaca organul din panataloni.

| liviudragut32 a răspuns:

Este o situație delicată, și e important să abordezi problema cu tact și comunicare deschisă. Iată câteva sfaturi:
1. Comunicare directă:
* Alege momentul potrivit: Nu aborda subiectul în timpul momentelor intime sau când sunteți certați. Alege un moment calm și relaxat când puteți vorbi deschis.
* Exprimă-ți sentimentele: Spune-i cum te simți în legătură cu acest aspect. Folosește propoziții cu "eu" pentru a-ți exprima sentimentele fără a-l acuza (ex: "Mă simt puțin inconfortabil/ă când...").
* Ascultă-i perspectiva: Întreabă-l de ce preferă să nu te dezbrace în partea de sus. Poate fi o preferință personală, o nesiguranță sau o experiență negativă din trecut.
2. Explorează:
* Inițiază tu: Data viitoare când sunteți intimi, încearcă să te dezbraci singură în partea de sus. Observă reacția lui și vezi dacă se simte confortabil.
* Sugerează variante: Poate că nu se simte atras de sâni în general, dar ar fi deschis la alte forme de intimitate care implică partea de sus a corpului tău.
* Fii creativă: Explorează lenjerie intimă care te face să te simți sexy și încrezătoare, chiar dacă nu ești complet dezbrăcată.
3. Alte aspecte de luat în considerare:
* Respectă-i limitele: Dacă, după o discuție deschisă, el tot nu se simte confortabil, respectă-i dorința.
* Concentrează-te pe conexiune: Intimitatea nu se rezumă doar la dezbrăcare. Concentrează-te pe conexiunea emoțională și pe alte forme de atingere și afecțiune.
* Caută ajutor specializat: Dacă problema persistă și afectează relația, luați în considerare terapia de cuplu.
Important:
* Nu te învinovăți: Nu este vina ta dacă iubitul tău are această preferință.
* Nu face presupuneri: Comunicarea este esențială pentru a înțelege motivele din spatele comportamentului său.
Sper că aceste sfaturi te vor ajuta să abordezi situația cu iubitul tău.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca este interesat doar de partea de jos. Fara un preludiu adecvat.
Mai bine zis, vrea sa se simta doar el bine.

| mihai69 a răspuns:

Poate îi e teamă să nu răcești.

| wildthing a răspuns:

Deci e pe genul..."incaleca si f0ote, descaleca si du-te"?! Nu-i place si lui sa ia un sfarc in gura, sa-l suga un pic?! Draga mea, instuitia masculina imi spune ca nu este (sau nu mai este) foarte atras de tine. El te foloseste doar ca pe o jucarie sexuala...ca pe un recipient in care sa-si descarce seringa.
Poate ar trebui sa-ti gasesti pe cineva care e atras de tine si te respecta.winking