anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:am pus aciasta intrebare 101 ori pe TPU si nici un raspuns calitativ : ce sa vorbesti cu o fata : de exemplu sta o fata in parc sau in cafa sau intr-un club n-are importanta une se afla :si cum sa te aproapi de ea si care primul cuvint care trebuie sa-i spun ia este "Privet" sau care si ce sa vorbesc cu ia mai departe.ca de multe ori mam apropiat de fete si vorbiam cu ele vreo 3-4 minute si taceam amindoi ca eu nu stiu ce s-o intreb mai departe... ajutati-ma VA ROG FRUMOS

Răspuns Câştigător
| AlinChiriac a răspuns:

Practic ceea ce vrei tu sa faci se numeste abordare. Si vreau sa mentionez ca asta nu o vei invata intr-o zi sau doua, nici o saptamana si nici intr-o luna. Mie mi-au trebuit aproape 2 ani sa pot sa ma descurc in privinta acestui lucru:

In ultima vreme daca observ o fata pe care o plac/ de care ma simt atras. Merg la ea si o salut: Sunt 2 abordari pe care le poti face. Abordarea indirecta, atunci cand tu mergi pe strada, ea sta pe o banca si incepi cu texte de genul: Salut scuze ca te deranjez, dar imi pari foarte cunoscuta. Ea neaga acest lucru dar totusi iti zambeste. Urmeaza ca tu sa ii spui: Locuiesti in zona? Ea va nega din nou si iti va spune: Nu, de fapt sunt din cartierul ******. Urmand ca voi doi sa vorbiti si sa tot vorbiti.

Mai este de asemenea si abordarea directa, abordare foarte rar intalnita, pentru ca nu multi au curajul necesar. Si totusi da roade mult mai mari fata de abordarea indirecta. Aici totul se rezuma la a merge sigur pe tine. Mergi la fata si o Saluti: Hey scuze ca te deranjez, ai un minut? Uite stiu ca pare nebunesc, dar te-am vazut de pe cealalta parte a strazii si m-am simtit oarecum atras de stilul tau. Asa ca nu am stat foarte mult pe ganduri, am tras aer in piept si am venit sa te salut. Ah scuze, eu sunt Alin! ( Moment in care ar fi politicos sa ii intinzi mana ca atunci cand faci cunostinta)

Dar sincer iti spun este destul de greu, atata vreme cat tu nu stii chestiile elementare. Sa nu mai zicem ca inainte de a face abordari ai nevoie de mult antrenament. Asta daca ar fi sa ai o abordare de succes.

Atunci cand esti singur si mergi pe strada, spre facultate, spre casa/servici ba chiar si cand mergi sa te vezi cu cineva. Incearca sa interactionezi cu oamenii fara sa te gandesti cum iti vor raspunde acestia. Ai o multitudine de intrebari pe care le poti adresa. Buna scuza-ma imi poti spune cat e ora? Salut, imi cer scuze ca te deranjez, cum ajung la localul x. Buna, ma scuzi ca te deranjezi, ma poti indruma spre strada principala, sincer sa fiu nu am mai fost niciodata prin acest cartier si cred ca m-am ratacit. Doar incearcale, ai nevoie de foarte multa incredere in tine. Trebuie sa fii sigur pe ceea ce spui, daca iti tremura vocea sau vorbesti prea incet, fetele te vor respinge cu siguranta. Vei vedea ca in scurt timp te va prinde. Ba chiar o sa-ti si placa si iti vei forma un obicei din asta. Atunci cand se va forma obiceiul Vei putea sa ii vorbesti oricarei fete. Absolut orice fata.
Ah si, ar fi dragut daca ai interactiona mai mult cu persoanele de varsta ta, preferabil fete. Iar daca tu, intri intr-un grup de 2-3 fete si adresezi o intrebare, la care acestea iti vor raspunde cu placere, fara sa creada ca vrei sa le agati sau altele. Ai un mare plus de la mine. E simplu sa interactionezi cu o fata, dar oare cum este sa le vorbesti mai multor fete odata? Vei afla de unul singur. Si sa nu crezi ca iti spun toate acestea, iar tu esti pe o lnie, eu sunt pe alta total paralele. Liniile acestea sunt momentan paralele dar in functie de cum muncesti tu la asta, se pot intersecta din moment in moment. Si cand se va intampla, sa vezi atunci artificii devil "Pas cu pas"

Si totusi iti sugerez sa citesti toate cele cateva sute de articole de pe Arta Seductei. Eventual cumpara-le si cartile. Sunt foarte utile.

P.S. Daca azi te nasti, si maine vrei sa agati o tipa i-ati adio. incearca sa cresti, sa esuezi, sa inveti si abia apoi sa reusesti. happy

9 răspunsuri:
| JohnnySiPunct a răspuns:

Vorbiti despre vreme laughing intotdeauna merge happy

| BloodPrison a răspuns:

O intrebi despre e, ce-i place, ce planuri are(de viata), cu ce se ocupa, mai ii povestesti si tu despre tine, ex: iti plac animalele? ea: da mult am un caine acasa... lalala, teme de discutie exista acum depinde de tine

| alionadoareu a răspuns:

Esti din Republica Moldova? laughing) Si eu. Privet-ul te-a dat de gol happy In primul rand, nu e nevoie sa faci un interogatoriu. Dupa 3-4 minute de conversatie poti sa incepi cu complimentele. Dar, ai grija: in primul rand, mai ales daca fata e frumoasa, incearca sa observi niste calitati care sa nu aiba legatura cu aspectul fizic (sa nu se creeze impresia ca esti la cumparaturi si selecrezi marfa), in al doilea rand incearca sa-i spui ceva nou despre ea, nu ceva ce a mai auzit de sute de ori (gen: "mama, ce ochi albastri ai!"). Mereu va fi apreciat simtul umorului. Ai putea chiar sa faci glume pe seama ei, dar nu unele care s-o jigneasca. Ideea e ca trebuie sa faci ceva diferit fata de precedentii masculi ca sa-i ramai in minte macar pentru urmatoarele 3 ore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi cei din Republica Moldova scrieti precum vorbiti?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreab-o ce tp de persoana e,daca i place adrenalina, daca ar sari cu parasuta big grinbig grinbig grinbig grin, apoi invit-o sa sarabig grinbig grinbig grin, mai inscurt, daca nai ce zice dupa 2 3 minute, cerei nr de telefon si pleacabig grindar daca aici nu stii ce sa zici ce-eu vei zice la intilnire? google it

| Forev3rAlone a răspuns (pentru JohnnySiPunct):

Eu am vorbit despre vreme cu profa de materolling on the floor ea a inceput laughing oare inseamna ceva? laughing

| JohnnySiPunct a răspuns (pentru Forev3rAlone):

Da,inseamna ca v-ati abatut de la ora de matematica laughing

| Forev3rAlone a răspuns (pentru JohnnySiPunct):

Nu eram la scoa, a ci in drum spre scoala m-am intalnit cu ea si am mers impreuna si am vorbit despre vreme.si de atunci, stie cum ma cheama laughing)