anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am s-o zic direct! Sunt asa de proasta, tocmai m-am dezvirginat, si sunt cam speriata.Deci eram cu prietenul meu si ne sarutam si m-am cam infierbantat si l-am lasat sa imi puna mana... jos..etc etc.Nu peste mult timp cand am fost la toaleta, am vazut cateva pete de sange care sunt sigura ca nu erau menstruatia.Precizez ca nu a fost niciun contact sexual doar niste atingeri si si ce pot sa fac adica as vrea sa vorbesc cu cineva sa ma descarc, oare este in regula daca ii zic toata tarasenia asta celei mai bune prietene ale mele uff am 16 ani apropo, si credeam ca momentu ala o sa fie ceva special nu o prostie de-a mea crying macar daca era ceva reallaughing. Niste sfaturi ceva sau nu stiu orice. Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si va rog mult sa nu luat in batjocura, sincer am nevoie de ceva sfaturi de la prieten la prieten daca se poate.Mersi.

Răspuns Câştigător
| aclean a răspuns:

Instructiuni in caz de dezvirginare: Nu spune nimanui.
2. Daca te-ai dezvirginat intr-adevar atunci daca el nu stie si ai de gand sa faci sex cu el spune-i ca te-ai dezvirginat din greseala cand erai mica.
3. Bucura-te de viata!

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil sa te fi dezvirginat daca ti a pus mana pe acolo si scine sti ce a facut iar daca ai incredere in prietena ta ii poti povesti si ei

| h3r a răspuns:

Nu cred.

| 1234i a răspuns (pentru h3r):

Ce nu crezi? Nu crezi ca ar trebui sa sa ii spun sau ca m-am dezvirginat?laughing

| Alison95 a răspuns:

Esti sigura? daca te-ai fi dezvirginat te-ar fi durut. nu spune nimanui chestia asta, crezi ca aia o sa taca ca-i cea mai buna prietena a ta? incearca sa te uiti cu oglinda acolo jos si vezi si tu.

| 1234i a răspuns (pentru Alison95):

Da a durut si inca mai doare...si chiar am incredere in ea adica ne povestim totu uneia alteia si suntem prietene de cand ma stiu si niciodata nu m-a tradat sau altceva

| UngUrU777 a răspuns:

Pai daca tear fi dezvirginat ar fi curs sange atunci pe loc! Si daca nu a fost contact sexual nu prea are cum!

| DeeaMarry a răspuns:

Nu crezi ca lucrurile astea ar trebui sa ramana intre voi doi, adica intre tine si iubitul tau?!
Nu cred ca ti-ar placea ca el sa ii povesteasca cuiva ce face cu tine.
O relatie e pentru doi! Aici nu incape cea mai buna prietena, care de obicei nici macar nu e asa cum pare.
In el ar trebui sa ai cea mai mare incredere(Nu stiu de ce presimt ca nu e asa), daca ati ajuns pana aici.

| CrazyStuff a răspuns:

Eu zic sa vezi si singura daca e asa sau nu. Nu poti sa fii sigura daca te-ai dezvirginat. Si sincer eu cred ca nu ar trebui sa spui nimanui.

| h3r a răspuns (pentru 1234i):

Cred doar că trebuia să stai locului, ăla nu-i de tine, tu nu ești pentru el.
Acum ce o să faci? În afara faptului că n-o să vorbești cu prietena ta.

| RalucaTyan a răspuns:

Macar ai recunoscut ca esti proasta! Pe bune? Cum sa il lasi sa-ti faca asa ceva?

| relian a răspuns:

Pai de ce sa-i spui prietenei tale nu vad.Mai bine spune-i tipului ca din ce povestesti el ti-a bagat mina pe jos sau pe unde spui.Si daca nu mai esti virgina ce? Adica daca ti s-a rupt himenul ce doar nu e sf lumii.Nai treaba stai linistita.Cind o si sa te mariti stiu eu la citi ani nu o sa te ia careva doar ca esti virgina sau doar pentru chestia asta.Cine te place te place oricum ai fi.Si ai 16 ani asa ca nu stiu de ce va speriati unele cum adica sanu mai fii virgina.Pai asa bine ca doar nu toate fetele se marita cu cei care fac sex prima data.Dar ii poti spune tipului astuia asa ca idee.Zii mai nagat uite ce mi-ai facut.

Răspuns utilizator avertizat