| izabelaAna a întrebat:

am scris aici in urma cu 3 luni sad aveam cu totul alte probleme.am decis sa va zic ce am facut Pana la urmahappy. cu toate ca il iubeam si nu as fi renuntat la el pentru nimic in lume chiar daca ma mai si batea eu tot il iubeam, totusi am reusit sa-l tin la distanta si sa nu-l mai las sa ma mai influenteze
. Acum dupa 3 luni de zile a aparut un alt el in viata mea happy totul mergea bine, frumos si apare vechiul "el" care imi tot spune daca il mai iubesc sau "stai linistita ca noi tot o sa ne impacam"...straight face nu pot spune inimi sa nu mai simta nimic pentru el.

Si acum am lacrimi in ochii ...simt ca nu imi e indiferent. as vrea sa pot trece peste tot.sa uit tot sa ma lase in pace.stiu ca el nu se va schimba si poate el nu ma iubeste la fel de multsad

nu stiu daca voi ma puteti ajuta cu ceva dar macar este un mod sa ma pot descarca...

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| costel24ro a răspuns:

E adevarat,nu te putem ajuta! trebuie sa te ajuti singura si sa ai putere sa-l dai la oparte din viata ta! inteleg ca ai intalnit p altcineva, dar se pare ca nu ai sentimente pentru acel cineva, si atunci relatia nu o sa duca nicaieri.mai devreme sau mai tarziu ai sa cunosti pe cineva la care ai sa tii, si ce ai sa faci? ai sa termini relatia asta inceputa si ai sa faci o persoana sa sufere(poate te iubeste cu adevarat)sa stii ca dragostea nu vine cu timpul o stiu din propria experienta, 6 ani am stat cu o fata si ma iubea si pentru asta o tineam langa mine si speram sa o iubesc.dar nu! o persoana nu se schimba,sau f rar.un procent enorm de mic! deci,doar tu iti faci lumina in viata ta! parerea mea e sa nu te intorci cumva la el,nici macar sa nu vb cu el,sa nu-i dai sansa ca intr-un moment in care te pierzi sa te sarute,sa te bage in pat,si apoi sa o luati de la capat,NU! tine-te tare,nu-i arata ca tii la el, o sa treaca, greu dar o sa treaca! la comportamentul lui violent...asa o sa fie o viata, gandeste-te daca erai cu acte in regula ce se intampla, nu mai aveai scapare.acum insa ai,trebuie doar sa vrei si sa-ti impui asta! sa te gandesti la cel de acum totusi cum sta treaba! imi pare rau pentru tine, fa ce e bine, ok? succes si te mai astept p aici pentru orice altceva! cu bine!

3 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Daca nu esti rece la ceea ce zice el inseamna un singur lucru: inca mai tii la el.Cantareste-ti foarte bine sentimentele pentru cei doi baieti,dupa care gandeste-te care ar merita mai mult. Daca spre exemplu primeaza fostul adu-ti aminte motivul pentru care v-ati despartit. Daca te-a inselat, injuart, jignit etc eu zic sa nu-i mai acorzi o a doua sansa pentru ca povestea s-ar putea repeta.Acum tu stii cel mai bine ce sa faci eu doar ti-am spus parerea mea.Ar fi bine sa faci alegerea corecta pentru ca este in joc fericirea ta si daca tu crezi ca nu alegi bine te va mustra constiinta cum face si acum.
P.S cand crezi ca iubesti doi baieti, alege-l mereu pe cel de-al doilea pentru ca daca ai ajuns sa iubesti si un al doilea inseamna ca nu-l iubesti suficient de mult pe primul.

| Komododragosh a răspuns:

Draguto, imi pare foarte rau prin ce treci si sper tare mult sa uiti pe acest baiat! Nu mai are nici un rost sa mai incerci cu el, i-ai dat destule sanse, destule ocazii si el nu a stiut cum sa profite, cum sa te aprecieze si nu se merita sa te chinui pentru cineva care nu se merita. Apreciaza-te pe tine mai mult draguto, stiu ca nu poti porunci inimii, dar este spre binele tau si al baiatului cu care esti acum, sa nu-ti bati joc de el. Stiu ca aveti multe lucruri frumoase impreuna, ca ati fost fericiti si ca ati crezut ca asta era relatia perfecta, dar se pare ca nu este tocmai asa! Nu se va schimba draguto si niciodata nu-ti va oferi ceea ce-ti doresti tu! Daca te iubea destul de mult, atuncea s-ar fi schimbat pentru tine, pentru ca si-ar fi dorit foarte mult sa te pastreze! Dar nu a facut asta, si inseamna ca te ibeste probabil, dar nu in felul in care iti doresti tu. Zice el ca "oricum va impacati" pentru ca iti cunoaste slabiciunea, isi da seama ce sentimente ai tu pentru el si este aproape sigur ca nu poti trai fara el. Demonstreaza-i contrariul draguto, demonstreaza ca poti trai fara el si ca poti fi fericita cu un baiat foarte bun, care iti este tie potrivit si care te face foarte fericita!

| forever12 a răspuns (pentru Komododragosh):

Numai tu singura te poti ajuta.Nu te merita tipul ala. Spune-ti asta in fiecare clipa cand gandul iti zboara la el si invata sa te respecti mai mult pe tine. Bucura-te de viata si bucura-te ca cel mai greu pas l-ai facut deja :te-ai despartit de el.Cu timpul intr-o zi te vei trezi dimineata si vei descoperi ca nu il mai iubesti deloc, ca esti libera si fericita.