Nu este adevarat, depinde de ambele persoane, nu de pozitie. Cautati pozitia care sa fie placuta pentru amandoi. O intrebare: esti destul de excitata cand faceti? Se poate sa simti durere cand te penetreaza prea adanc, sau cand nu esti suficient lubrifiata, dar nu numai atunci.
Eu iti recomand sa intri in librarie si sa cumperi o carte in domeniu (vei gasi destule). Te va ajuta foarte mult.
Bafta!
Duda stai deasupra vezi cum te simti si plzz sa-mi dai un rasp sau un mesaj cu este
NU mai recomandati una alta. A intrat pe acest site si categoria corespunzatoare. Raspunde daca stii si abtine-te decat sa comentezi aiurea Placere Ar trebuii sa simta Amandoi parteneri in orice pozitie sexuala nu numai in aceasta. Dar Eu nu as recomanda la al 2-lea al 3-lea act de la dezvirginare sa se incerce inca pozitii, nu pot spune ca este o pozitie dificila Dar pentru inceput fiti mai clasici.
Usor usor te vei experimenta ( bineinteles cu iubitul tau ) nu dispera.totul se invata cu timpul.si la mine la inceput tot la fel, simteam numai durere, acum lucrurile nu mai stau asa.