Sarutul perfect se produce fara nicio pregatire prealabila, de obicei atunci cand te astepti mai putin...instinctiv si instantaneu.
Sarutul perfect e mai degraba un mit. Invata sa saruti si pregateste-te pentru urmatoarele momente prin a exersa sarutul cu dosul palmei tale. In afara ca e uscata, spre deosebire de buze si gura, e cea mai buna metoda de a te familiariza cumva cu viitoarele senzatii. Ai incredere in tine si fi finut, nu sari pe ea si nu ii aspira lacom buzele ci incet si delicat, ii saruti cate o buza, apoi toata gura, ii dezmierzi limba cu limba ta, incet si treptat ai sa vezi ca dupa 2 minute esti expert! In acelasi timp, o poti cuprinde usor cu palmele - sa fi curat pe maini! - de obraz, si mai apoi de par/cap, si o apropii de tine, de corp, si o mangai pe par. Curaj, o sa fie bine! Nu uita s ate speli pe dinti inainte de intalnire!
Tu asa faci, "ignori ce simti"?! Pesemne ai foarte putini ani si fete in spate.
Pai ma refeream la frica aia, de la primul sarut,ai o frica,o retinere,e LOGIC ca prima data orice ai face, nu poti scapa de emotia aia,ce faci atunci? O accepti,si actionezi cu tot cu ea,chiar daca o accepti,tot mai simti ceva,si ce faci atunci? Ignori,si saruti persoana respectiva. Fata a cerut o parere despre cum poti sa scapi de emotie, si i am dat un raspuns, tu i ai zis sa se spele si nu stiu ce. Daca esti expert, chiar nu mi pasa, dar esti pe langa subiect.AI tu fete/baieti in spate cat si pentru mine sper, si ani la fel."Expert TPU ", daca omul a intrebat ceva, tu raspunde-i luil, nu ma contrazice pe mine. O zi buna.