| Killer4Oscuro a întrebat:

Buna,am si eu nevoie de ajutor,cine poate sa im spuna si mie cum ar trebui sa iau anticonceptionalele yasmin? adica,vara aceasta nu as vrea sa le am o luna de zile,si nu stiu cum ar trebui sa le iau (siu ca nu este bine sa fac asta dar am motivele mele )si va rog daca se poate sa ma ajutati in legatura cu asta cand trebuie sa le iau,dupa cate am inteles trebuie loate in prima zi de menstruatiae, asa este? va rog sa imi spuneti! sad

4 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Si eu am folosit yasmin sunt foarte bune si daca vrei sa le intrerupi astepti pana se termina folia si dupa cand vrei tu sa te apuci din nou de ele iei o singura pastila in prima zis de menstruatie nu toate

| Killer4Oscuro explică (pentru supradozadenebunie5):

Si inainte de menstruatie nu as putea?

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru Killer4Oscuro):

Am inteles ca tu o luna de zile vrei sa faci pauza se poate chestia asta cum am mai spus si mai sus si cand vrei sa le reiei iei o sigura pastila in prima zi de menstruatie asa se iau toate contraceptivele nu e bine sa le iei inainte

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie luate exact cum ti le prescrie ginecologul si in nici un fel altfel. tot el te va ajuta sa-ti amani o menstruatie si te va trata ulterior daca vor aparea probleme (jumatate din femeile care fac asta au probleme necesita tratament)