Ce pot sa te sfatuiesc este ca orice obstacole veti intalni, daca aveti dragoste adevarata si sincera veti ramane impreuna, cu sau fara voia parintilor. Insa v-as recomanda amandurora sa comunicati si parintilor ceea ce veti face, si crede-ma ca vor intelege. Asta daca cu adevarat va doresc binele! Eu va doresc intelegere
Nu vrei sa auzi chestia asta, insa ai tai cam au dreptate.Nu o fi el director, dar nici infractor.Adica hai sa fim seriosi, droguri, sex cu te miri ce dubioase,,, probleme'' de sanatate aparute probabil in urma actiunilor lui nevinovate.Tu chiar iti vezi viitorul alaturi de unul ca el? De ce pleaca tiganii in strainatate? Sa munceasca evident! Cunosc si eu cativa care muncesc de rup prin anglia.Muncesc sa ii faca pe aia de bani si lucruri de valoare.In concluzie, daca mai reusesti sa fi cu el bucura-te, nu o sa mai fie mult in libertate avand in vedere obiceiurile native speciei lui! Si asa o sa ajungi pe la 20 ani cu 2 copii, el la parnaie, ai tai or sa aiba grija de copii si tu o sa muncesti pe branci in loc sa te bucuri de tinerete.Cam asta e viitorul cel mai probabil si cel mai optimist. Daca in schimb parinti tai nu te ajuta...ei sa vezi comedie cand o sa stai cu masa la ceaun gatind fasole Gandeste-te in viitor ce o sa fie, ce o sa ajunga avand in vedere ca nu mai e un copil si vorba aia,, lupul isi schimba blana dar naravul ba,,. Multa bafta-n viata, cum zicea melodia.
26 de ani!
Si daca as avea o fiica normal ca mi-as dori ca ei sa ii fie bine, oricum este decizia in ultima instanta a copilului daca e sa o faca sau nu. Parintele poate in cel mai fericit caz sa-l sfatuiasca pe copil. Iar daca o sa ii impuna sa faca aia si aia o sa-l indeparteze tot mai mult pana la un moment dat cand o sa-l piarda definitiv!
Problema nu este cu etnia. Problema este cu "problemele" lui si cu faptul ca nu are o meserie. Din ce povestesti, el este un om care nu are o viziune despre propria lui viata si traieste dupa cum bate vantul. Tu ai avea nevoie de un baiat pe care sa contezi, cu care sa nu ai surprize. Parerea mea ar fi sa te detasezi de el.
Nu prea ai cum sa vezi mai mult interes daca spui ca lucreaza. Poate ca familia lui are nevoie de el si atunci nu are incotro. Cand are timp liber, exista si interesul. Daca pleaca si te otarasti ca ramai cu el, il astepti. Nu-ti lasa scoala pentru nimeni! De iubit nu avem de unde sti.
Nu este o idee buna sa te lasi in mana destinului. Destinul ti-l faci tu!